EXCLUSIV. Cu ce se tratează Mitică Dragomir de Covid: „Arbidolul este foarte bun. Mi l-a trimis Gigi Becali”

Cu ce se tratează Mitică Dragomir de Covid. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal s-a infectat cu coronavirus după ce a făcut primul vaccin. Se simte foarte bine, nu are niciun simptom şi se află în carantină, pentru a nu răspândi virusul.

16 feb. 2021, 12:22
EXCLUSIV. Cu ce se tratează Mitică Dragomir de Covid: „Arbidolul este foarte bun. Mi l-a trimis Gigi Becali”
Mitică Dragomir s-a infectat cu coronavirus după ce a făcut primul vaccin.

Cu ce se tratează Mitică Dragomir de Covid. După ce a aflat că este infectat, a apelat la Gigi Becali, care i-a trimis foarte multe medicamente, printre care şi arbidol. „Mitică de la Ligă” s-a consultat cu doctorul Marinescu şi i-a permis să ia tratamentul.

Am făcut un control şi toată familia mea a ieşit neagitv, iar eu pozitiv. Nu am avut niciun simptom, făcusem primul vaccin şi urma să îl fac pe al doilea. Am apelat la doctorul Marinescu, care este un medic grozav şi mi-a zis să amân rapelul o săptămână, să vedem ce se întâmplă. Eu nu am niciun simptom”, ne-a declarat Mitică Dragomir.

Citeşte şi: Anamaria Prodan vrea să cumpere Dinamo. Dezvăluirea lui Mitică Dragomir: „Da, Reghecampf cu Anamaria Prodan, la Dinamo!”

Cu ce se tratează Mitică Dragomir de Covid

„Am apelat la domnul Gigi Becali şi mi-a trimis medicamente pentru tot cartierul. Am pentru douăzeci de persoane, îi mulţumesc. O să le iau, am înţeles că arbidolul este foarte bun.Cred în vaccin şi recomand la toată lumea să facă. Şi eu am făcut şi am o formă uşoară, nu o simt. Trebuia să îl fac pe al doilea, nu l-am făcut, o să îl fac peste o săptămână. Eu stau în casă, ca să nu dau şi la alţii. La unii e mai puternică boala, la mine nu este. Am şase anticorpi după vaccin. Doresc la toată lumea să nu treacă prin această boală

„, a declarat Mitică Dragomir la România TV.

Mitică Dragomir este impresionat de averea lui Gigi Becali

Recent, Dumitru Dragomie a vorbit la superlativ despre averea pe care o deține Gigi Becali, patronul lui FCSB. Potrivit Capital, Gigi Becali are o avere estimată între 350 și 400 milioane de euro. Acesta se situează pe locul 12 în topul celor mai bogați oameni din România.

Citeşte şi: Dumitru Dragomir, explicaţii despre scandalul cu protestatarul „Ceauşescu”. „M-a pândit. A fost plătit. Din aşa ceva trăieşte”

Ce înseamnă 100 de milioane la Gigi Becali, băi, frate? Este ca și cum ar fi la tine un milion de lei vechi, adică 100 de lei. E puțin, băi, ăsta are avere incomensurabilă. Eu sunt modestino, nu sunt la nivelul lui!”, a declarat recent Dumitru Dragomir.