EXCLUSIV Cum arată casa lui Călin Donca. De când a ieşit din închisoare, milionarul a dezvoltat o relaţie specială cu glia: „Grădinăritul nu înseamnă doar muncă, ci şi uniunea cu pământul”

Viața este imprevizibilă și nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul. Luxul se poate transforma ușor în modestie și griji. Asta se întâmplă și în cazul milionarului Călin Donca. După ce a ieșit din închisoare, s-a reprofilat și a dezvoltat o legătură specială cu... pământul.

12 feb. 2024, 01:57

Milionarul Călin Donca si-a deschis pentru prima dată, după eliberare, porțile vilei pentru echipa România Tv. Stilul de viață i s-a schimbat acum că nu mai dispune de resursele financiare din trecut și trebuie să se readapteze. Vrea să-și repună afacerea pe picioare şi nu îi iartă pe prietenii care l-au trădat în perioada în care a stat după gratii.

Călin Donca, dezamăgit de Dorian Popa: „I-am dat bani să mă promoveze, iar el m-a defăimat”

Donca îl nominalizează pe Dorian Popa, despre care spune că nu a fost corect cu el şi că l-a defăimat în mod nejustificat.

Dorian Popa m-a contactat să îşi pună panouri pe casă, i-am oferit reducere şi el mi-a oferit o reducere ca să facem un material de promovare. I-am dat bani să mă promoveze, iar el m-a defăimat. Afacerea pe care el a promovat-o tot el a defăimat-o. Şi a şi dat jos videoul pe care eu l-am plătit în care mă promova. A zis că a găsit el printr-un sertar o anexă la contract în care se spune că îl poate da jos când vrea el.

Mai departe, el a vrut să devină investitor într-unul din parcurile noastre, ceea ce a şi devenit. A mers, a pus urechea pe acele panouri dintr-un parc, a auzit ca funcţionează, că totul e în regulă, oamenii primesc bani de la noi în fiecare lună, avem peste 100 de investitori mulţumiţi. Iar el vine şi spune că face un grup de whatsapp şi zice haideti sa ne adunăm şi să mergem la DIICOT, să vedem ce putem să facem. Dar eu nu am nicio acuzaţie despre aceasta activitate„, a explicat fostul milionar.

Donca, riguros când vine vorba de disciplină: „Exemplul pe care eu îl dau va fi educaţia cea mai bună a copiiilor”

Călin Donca spune că este foarte disciplinat şi că vrea să fie un model pentru copiii lui din acest punct de vedere.

Eu sunt foarte strict cu disciplina, exemplul pe care eu îl dau va fi educaţia cea mai bună a copiiilor. Mă trezesc la 4 jumate, încep să îmi fac respiraţiile, citesc, alerg, am sală la mine acasă… care mi-a rămas din vremurile bune. 

Copiii au devenit mult mai ataşaţi, au o anumita teama. Au trait o traumă mare la vârsta lor, să te trezeşti cu 3-4 mascati în jurul patului, că îţi iau tatăl, îl duc şi îl ţin trei luni. Trei luni de zile nu i-am vazut… nici sotia nu am vazut-o în timpul ăsta„, povesteşte Călin Donca.

Afaceristul are acasă şi o piscină generoasă care, de obicei, are apă rece. Şi asta întrucât Donca are convingerea că apa rece, rin faptul că îţi întăreşte imunitatea, ameliorează multe afecţiuni.

Am lăsat piscina să fie rece în ultima perioadă. Piscina are 10 grade, eu fac băi reci după sport şi este şi un tratament pentru orice boală. Consider că orice boală se poate amliora prin băi reci, deoarece ne activează sistemul imunitar„, spune afaceristul.

Călin Donca, dedicat muncii pământului

După ce a ieşit din închisoare, Donca şi-a dedicat foarte mult timp grădinăritului. Simte că trebuie să se întoarcă la pământ, să trăiască în comuniune cu acesta.

Îmi face mare placere să grădinăresc. Mi-am luat si copiii cu mine, iar pentru noi gradina nu inseamna doar munca, insemana relaxare, uniunea cu pamantul, sa stam desculţi pe pamant. Eu tund pomii in fiecare an, tatăl meu se ocupa de solar ca să putem mânca din grădina noastră alimente ultra-bio.

Avem ceapă, usturoi, care arată bine, cred ca in două săptămâni putem să mâncăm ceapă şi usturoi. În curand o sa ne apucam si de solar, o sa plantăm răsaduri.

Provocarea pe care am avut-o cu inchisoarea este un test, eu dintotdeauna am crezut în Dumnezeu. De multe ori m-am dat mare şi am zis că pot oricând să pornesc de la zero si a venit provocarea. Acum trebuie să arăt dacă sunt ceea ce am vorbit, motiv pentru care plecarea a fost de la cele ale pământului şi apoi ajungem la partea de bussines„, s-a destăinuit afaceristul Călin Donca la România TV.