VIDEO Cum arată vila de lux a lui Dorian Popa. Locuinţa rivalizează cu casele vedetelor de la Hollywood: „Dressingul arată ca un spital, sunt nebun după ordine”

În urmă cu şase ani, Dorian s-a mutat în casa visurilor lui, situată în Domneşti. Locuinţa are 400 mp, iar curtea 600 mp. La cinci ani de când s-a mutat în ea, vloggerul a ajuns la concluzia că are nevoie de renovare, iar acum a simţit că este momentul să le ofere urmăritorilor lui un tur al casei. Locuinţa de lux se învârte după soare şi rivalizează cu casele vedetelor de la Hollywood.

03 feb. 2024, 23:14

Cum arată vila de lux a lui Dorian Popa. Odată cu renovarea, vloggerul a făcut schimbări majore la parterul vilei. În renovare a investit 170.000 de euro, preţul fiind obţinut în urma reducerilor, ofertelor, colaborărilor. În lipsa acestora, suma întreaga ar fi ajuns la 220.000 de euro.

Datorită faptului că am reuşit să mă ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro. Dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum.

Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor şi 600 de metri pătraţi are terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă”, a spus el, la emisiunea “Dimineaţa Blană” de la Pro FM.

Cum arată vila de lux a lui Dorian Popa

Vloggerul a făcut un tur al casei sale pentru a le arăta curioșilor schimbările făcute în locuință.

E un home tour în care veți vedea fiecare cămăruță a casei în care eu locuiesc. Și dacă tot a fost să fie cu o renovare la cinci ani de existență ne-am luat timpul necesar și am filmat în cel mai mic detaliu toate camerele din casă”, a spus el în prezentarea casei, într-un clip pe YouTube.

Citeste si Dorian Popa, o nouă investiție în propria locuință. Ce schimbări a făcut și cum arată acum casa lui de 300.000 de euro

Livingul este încăperea unde artistul își petrece cel mai mult timp.

Începem cu livingul, care este partea principală a casei. Partea în care petrec cel mai mult timp atunci când stau acasă, care include și bucătăria open-space. Baia de jos este o încăpere pe care ați văzut-o de prea puține ori. E baia oaspeților„, explică vloggerul.

Biroul lui Dorian Popa se află la etaj, iar scările care duc acolo sunt realizate într-o manieră aparte, au un design interesant.

„Am încercat să fac niște scări ieșite din comun, speciale”, spune artistul.

Tot la etaj se află și un lounge unde are solarul.

„Dressingul arată ca un spital, sunt nebun după ordine”

Dressingul din casa artistului este foarte spațios și spune despre el că arată ca un “spital” datorită rigurozității cu care sunt aranjate toate piesele vestimentare.

Dressingul poate fi asemănat cu un spital, știu, sunt nebun după ordine, poate un pic mai nebun decât prevede legea. Dar nu e așa că totul arată frumos când e aranjat? Și dormitorul meu superb pe care așteptam de atâta timp să îl renovez. Da, Chelutzu, aici dormi și tu”, a adăugat Dorian Popa.

Citeste si Câți bani a câștigat Dorian Popa din Youtube, în 2023. Suma este impresionantă