EXCLUSIV Dan Bursuc rupe tăcerea despre Florin Salam. Care este starea manelistului: „Este acasă, nu este la spital”

Dan Bursuc rupe tăcerea despre Florin Salam, după ce s-a spus că starea lui de sănătate nu ar fi una bună şi că ar fi internat în spital. Ei bine, artistul şi-a anulat multe evenimente, pentru că nu se simte bine şi urmează un tratament, însă de acasă.

17 sept. 2021, 15:32
EXCLUSIV Dan Bursuc rupe tăcerea despre Florin Salam. Care este starea manelistului: „Este acasă, nu este la spital”
Dan Bursuc rupe tăcerea despre Florin Salam

Dan Bursuc rupe tăcerea despre Florin Salam. Unul dintre cei mai cunoscuţi impresari de manelişti din România a declarat în exclusivitate pentru România TV că artistul nu se află în spital, ci este acasă. Nu a dorit să ofere mai multe detalii despre evenimentele anulate de către manelist şi spune că starea lui de sănătate este „ok”.

Citeşte şi: Florin Salam, de nerecunoscut. Artistul care până mai ieri își striga durerea după moartea soției, pare că acum a uitat-o cu desăvârșire

Dan Bursuc rupe tăcerea despre Florin Salam

Starea lui (n.r. Florin Salam) de sănătate e ok. Nu ştiu de ce se foloseşte presa de numele lui Dan Bursuc. Starea lui este foarte bine şi dacă vrea să cânte sau nu, este fix treaba lui. Florin Salam este acasă, nu este la spital, nu ştiu de unde aceste aberaţii„, ne-a declarat Dan Bursuc.

Fiul artistului, Dani, a decis să clarifice lucrurile, după ce membrii familiei au primit foarte multe întrebări şi mesaje privind starea de sănătate a manelistului.

Din fericire, Florin Salam nu se află internat în spital, îşi urmează tratamentul acasă. Motivul pentru care nu se simte bine ar fi oboseala acumulată în nopţile nedormite şi stilul de viaţă haotic pe care îl are în ultimii ani.

Primesc tot felul de mesaje in legătura cu tatăl meu in urma celor apărute in presa. Tatăl meu nu este internat in vreun spital, tatăl meu nu este așa cum se spune de câteva zile in presa. Tatăl meu urmează, intr-adevar, un tratament.

După atâtea nopti pierdute și un stil de viața haotic a ajuns intr-o pasa mai puțin buna! Totul trebuie sa fie ținut sub control pentru a putea sa onoreze viitoarele evenimente la care este angajat.

Va Mulțumesc tuturor care v-ați făcut timp sa întrebați despre sănătatea tatălui meu. Pe aceasta cale am vrut sa va anunț ca totul merge spre bine! Ne vedem curând pe scena”, este mesajul postat de Dani, fiul lui Florin Salam, pe Facebook.


loading...