Florin Salam, de nerecunoscut. Artistul care până mai ieri își striga durerea după moartea soției, pare că acum a uitat-o cu desăvârșire

Florin Salam pare să fi uitat de soția cu care are împreună doi copii. Betty și Dani au făcut pomană pe 11 septembrie, când regretata lor mamă ar fi împlinit 39 de ani, eveniment la care manelistul a lipsit.

15 sept. 2021, 16:35
Florin Salam, de nerecunoscut. Artistul care până mai ieri își striga durerea după moartea soției, pare că acum a uitat-o cu desăvârșire

Florin Salam, de nerecunoscut. Cumnatul cântărețului, a declarat în exclusivitate pentru Antena Stars, că manelistul nu a participat la parastas. Mai mult, fratele Fănicăi susține că Salam nu mai păstează legătura cu familia, după ce și-a refăcut viața.

Florin Salam, de nerecunoscut. Artistul care până mai ieri își striga durerea după moartea soției, pare că acum a uitat-o cu desăvârșire

„Noi nu avem nicio legătură cu Florin Salam. El are familia lui, are nevasta lui, are copiii lui, și-a refăcut familia lui. Era normal să-ți refacă o familie, cu toate că a stat destul, 7-8 ani, și a suferit după sora mea. Cu el chiar nu avem nicio legătură, absolut deloc. Nici măcar nu ne vedem la un an, așa să zicem ”La muți ani” sau ”Salut”, a declara Florin Albu, cumnatul lui Florin Salam, la Antena Stars.

De altfel, cumnatul artistului a precizat că nici anul trecut Florin Salam nu a fost la pomana regretatei sale soții. Așadar, cumnatul artistului a explicat că dacă vrea să facă separat o pomenire, este liber să facă acest lucru singur

”Nu a fost nici anul trecut. Nici nu aveam nevoie să fie el. Dacă vrea să își facă o pomană în numele nevestei lui, putea să își facă el separat.”, a mai adăugat Florin Albu.

Fiica lui Florin Salam a transmis un mesaj emoționant în memoria mamei sale. Fănica, fosta soție a lui Florin Salam, a murit în 2009, când Betty avea doar 9 ani. Pe 11 septembrie, Fănica ar fi împlinit 39 de ani, dar a rămas prezentă în inima copiilor ei, iar Betty le-a transmis fanilor săi că îi este foarte dor de mama ei, pe care o va iubi întotdeauna.

„Astăzi ar fi fost ziua ei… Pentru mine, ea încă este prezentul, nu trecutul. Cea care mi-a dat viață o voi iubi la infinit #Mama’, a scris Betty Salam pe contul de Instagram.

Urmăritorii cântăreței i-au lăsat sute de comentarii la această postare. Mulți dintre ei au remarcat asemănarea dintre Betty Salam și mama ei și i-au transmis mesaje de încurajare.

„Cât de mult semeni cu mama ta. Dumnezeu s-o odihnească!/ Foarte frumoasă mamă ai avut, iar tu semeni leit cu ea! Odihnă veșnică printre îngeri!/ Sunteți ca 2 picături de apă! Mama ta trăiește în tine și prin tine! Dumnezeu să o odihnească în pace!’, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: Betty Salam, mesaj emoționant în memoria mamei sale. Ce a transmis fiica lui Florin Salam FOTO