Exclusiv: Dana Budeanu a găsit soluția pentru reforma din Educație: Ăia care zic ”Lasă că îmi face Filofteia ora”, raus! Să rămână jumătate din profesori, ăia care merită,  și să aibă salarii duble

Dana Budeanu a găsit soluția pentru a fi făcută reforma în Educația. Ea consideră că o refprmă reală va avea loc doar atunci când în învățământ vor activa doar profesorii care merită. Cei care nu intră la ore, care ocupă posturi doar pentru că ”nu a venit nimeni” sau care nu note mici la titularizare nu au ce căuta printre dascăli, în opinia Danei Budeanu.

06 iun. 2023, 23:44
Exclusiv: Dana Budeanu a găsit soluția pentru reforma din Educație: Ăia care zic ”Lasă că îmi face Filofteia ora”, raus! Să rămână jumătate din profesori, ăia care merită,  și să aibă salarii duble

Dana Budeanu a găsit soluția pentru reforma din Educație. Invitată la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Dana Budeanu a pus punctul pe ”i” și a explicat că, dacă se vrea, se poate face reformă foarte ușor în sistemul educațional din România.

”Să dispară jumătate dintre profesori, ăia care nu intră la ore, ăia care au fost angajați doar că sunt amanți ai profesoarelor de sport, ăia care ocupă posturi doar pentru că nu vine nimeni,  ăia care zic ”Lasă că îmi face Filofteia ora”, raus! Să rămână jumătate din profesori, ăia care merită,  și să aibă salarii duble!”, a explicat Dana Budeanu.

Citește și  Exclusiv: Dana Budeanu îi face praf pe profesorii de matematică: ”Jumătate dintre ei sunt de nota 5. Intră la ore și le spun elevilor să transcrie lecția!”

Dana Budeanu a dat de pământ și cu liderii sindicali, din nou, în special cu Marius Nistor. Budeanu spune că sindicatele mint când susțin că 87% dintre profdesori continuă greva.

”Domnul Nistor nu se duce și nu face el scăndăluț pe la Ionhannis, sau pe la minister, pentru condiții mai bune în școli? Nu, nu face asta. Nu a făcut niciodată. Dacă sindicatele ar fi pus presiune, ar fi făcut ceva în sensul ăsta, împreună cu Marele Alb transformau sistemul de educație din România. Dar, nu au făcut nimic, zero! Iar acum vin sindicatele și spun că 87% dintre profesori continuă greva. Fals. Complet fals. Eu am o legătură reală cu profesorii și vă spun că intră la ore”, a mai spus Dana Budeanu.

Citește și  EXCLUSIV| Dana Budeanu, atac dur la adresa beizadelelor din educație: „Sute de profesoare se pozează cu fundul pe Instagram. Care este diferența dintre un profesor băgat în sistem pe note de 2 și o amantă”

Dana Budeanu susține că este de acord cu mărirea salariilor pentru profesori, dar doar pentru o parte dintre ei, care au cu adevărat vocație de dascăli.

”Să se mărească salariile profesorilor din zonele defavorizate, proesorilor care au stat cu copiii în pandemie, care merg la ore și când ceilalți sunt în grevă. Da, lor să le măriți salariile”, a precizat Dana Budeanu