EXCLUSIV Dana Budeanu consideră campania electorală de anul viitor o parodie: „Simioane, să vii să îți faci o poză cu aurul meu, să vorbim despre aur adevărat. Eu am susținut-o inclusiv pe Dăncilă, pentru că nu am vrut să votez Iohannis”

Dana Budeanu a vorbit de Ziua Națională a României la România TV, într-o ediție specială cu Victor Ciutacu. Aceasta a vorbit, printre altele, despre campania electorală din 2024, dar și despre ura propagată în rândul populației în timpul pandemiei.

01 dec. 2023, 22:40
EXCLUSIV Dana Budeanu consideră campania electorală de anul viitor o parodie: „Simioane, să vii să îți faci o poză cu aurul meu, să vorbim despre aur adevărat. Eu am susținut-o inclusiv pe Dăncilă, pentru că nu am vrut să votez Iohannis”
Dana Budeanu: „Simioane, să vii să îți faci o poză cu aurul meu, să vorbim despre aur adevărat”

Dana Budeanu a vorbit la România TV despre cultura urii propagată pe internet și accentuată cel mai intens în timpul pandemiei.

„Ura. Cultura urii. Suntem contemporani cu acest val foarte bine propagat din cauza internetului. Înainte, toate aceste valuri nu puteau fi implementate pentru că o puteai face maxim în comunitatea ta. Astăzi, din spatele unei tastaturi poți construi un cal de ură mondial. Suntem martorii unui astfel de construcții total false. Oamenii nu se pot uni în ură. Însă, iubirea a fost înlocuită. Pentru mine ura nu este un sentiment, este o stare care apare în secunda în care iubirea nu mai există. A urî pe cineva sau ceva înseamnă a nu mai fi în absolut niciun fel de conexiune cu divinitatea și cu tine. Nu mai ești om. Firește, sunt drame, care ne sunt propagate. A apărut noua temă a războiului, singura care poate produce victime nevinovate.

De când au început războaiele, știți părerea mea, trăim deglobalizarea, care se poate face doar cu pandemii și războiee… halești orice. Cine se uită la noi sunt inteligenți. În spatele acestui genocid în masă, sunt niște unii care stau perfecți relaxați și zic ‘hai că îi mai ținem șase luni’. Exact așa cum vă spun, ăstia sunt șefii la lume. Pentru șefii la lume, un milion de morți înseamnă zero. Știi de ce? Ei o fac pentru marele bine.

Coborând nivelul la o țărișoară, că suntem în România și este ziua României, urlătorii de serviciu vă păcălesc pe voi că fac politică, și vorbesc exclusiv despre politicienii urlători care propagă cultura urii. Dragi compatrioți, peretele din spatele meu pe care îl vedeți este din aur la propriu, pe mine nu mă interesează că vine PSD, că vine PNL, că vine USR. AUR nu are cum să vină că mi-am luat perete de aur, nu vine AUR. Pe mine nu mă interesează cine vine la putere, ceea ce eu susțin de opt ani, așa pro bono, ștampilată, și e foarte important că vreau să fac o paranteză. Pe 14 noiembrie l-am cunoscut pe Ciolacu. Vă dați seama că în mentalul colectiv toată lumea crede că dorm în sediul PSD. Nu știu pe nimeni”, a declarat Dana Budeanu, la România TV.

Citește și: EXCLUSIV| Dana Budeanu aruncă bomba de Ziua Națională! ”Satul românesc e părăsit nu pentru că nu ai ce face în el. Să nu se mai pună ștampila că diaspora e formată numai din ăștia care stau la căpșuni”

Dana Budeanu a dezvăluit că până la momentul interviului cu Marcel Ciolacu, din luna noiembrie, nu l-a mai întâlnit pe acesta, dar că a fost fost foarte emoționată.

„Nu l-am văzut în viața mea (n.r. pe Marcel Ciolacu), nu am vorbit cu el în viața mea. Eu am vorbit cu el 10 minute, eu l-am cunoscut atunci, am solicitat interviul, dar întâlnirile lui sunt din oră în oră. După mine s-a plecat la altă întâlnire. După aceea ne-am așezat pe două scaune. M-a bucurat că s-a văzut. Am fost extrem de emoționată și nu pentru că … am un simț al ierarhiei. Eu chiar dacă stau cu tine aici, să nu ai senzația că dacă vorbesc la pertu cu tine, chiar dacă am avut șansa să ajung la un astfel de nivel să fiu la tine prezentă. Mie nu mi se pare că le merit deloc. Am un simț al ierarhiei bine dezvoltat, tu ești în top doi entități jurnalistice ale României. Și cu asta basta. Așa este. Eu sunt foarte conștientă de acest raport. Cum am fost conștientă de raportul eu și prim-ministrul României și eram în Guvern și eram pe acolo. Nu am mai fost pe acolo, am intrat prima și ultima dată. 

Nu, eu nu am fost în Guvern, nu am cunoscut pe nimeni în afară de Firea, despre care am spus întotdeauna că am cunsocut-o după ce eu am susținut-o. Ea mi-a solicitat o întâlnire pe care am acceptat-o greu pentru că nu îi vedeam sensul. Susținerea mea față de PSD nu are legătură. Eu am susținut-o inclusiv pe Dăncilă pe care nu o susținea nici partidul. Și ați văzut, bă, că am avut dreptate? Eu am susținut-o pentru că nu am vrut să votez Iohannis. Și am avut dreptate. Și trebuie să înțelegeți ceva, eu nu am nevoie să fac ce fac, o fac pentru că vreau ca oamenii să ce înseamnă politica. Și mă întorc la cultura urii și vă spun atât, PSD este singurul partid din România, singurul, rețineți, care nu a promovat niciodată ura. Cred că la tine în emisiune eu urlu non-stop pentru că mă înnebunește atitudinea PSD-ului de pace. Inclusiv în interviul cu Ciolacu.

A fost importantă emoția pe care o aveam cu el, pentru că am respect față de preot, față de mamă, față de tată, noi așa am crescut. Mie mi-a fost rușine să sunt pe două scaune, eu și premierul. Asta nu înseamnă că sunt imbecilă, trebuie să îți fie rușine tot timpul de părinți, de bunici, că nu îți respecți bătrânii, că nu îți respecți președintele. Eu și când a existat un incident, una e ca faci caterincă, tot ce fac din acest punct de vedere fac ca oamenii să înțeleagă ce înseamnă politica. PSD niciodată nu urăște pe nimeni. Mă disperă asta. Populația halește la propriu cultura urii. Ura dezbină. Inclusiv în acest interviu s-a spus, a spus Ciolacu. La noi nu se închideau ușile în bloc, mama zicea să iau ouă și mă duceam la doamna Georgescu, intram și ea nu era în casă, vă dați seama în blocurile voastre de corporatiști psihopați, nu vă cunoașteți între voi, nu vorbiți, vă uitați cu ură.

De când sunt ăștia la putere e haos non-stop. Singurul lucru permanent e ura. Nu mai ai voie să ai vecini și prieteni. Deci voi vă amintiți că din ianuarie 2020, până la final de mascaradă, voi zilnic ați fost învățați să vă pârâți că nu purtați masca. Puterea de dreapta, atenție, iar ăialalți, ăștia care sunt din tinichea, Simioane, să vii să îți faci o poză cu aurul meu, să vorbim despre aur adevărat. Să vă pârâți că nu purtați masca, să vă dați în gât că nu v-ați vaccinat. Tu știi că efectiv au existat divorțuri că unul se vaccina și unul nu? Vă dați seama? Tot ceea ce vor să facă este să vă distrugă. În secunda în care nu mai există comuniăți, nu mai e nimic. 

Vor să distrugă biserica pentru că îi unește pe oameni. Țineți minte când vă spuneam să închideți ușa de la bloc și să vă urcați pe bloc să dați mare petrecere? Dați muzica la maxim. Cine să vină? Poliția? Marș! Am vrut să înțelegeți că puterea voastră… noi suntem milioane. Ăia sunt câțiva. Ce se întâmplă? Ne mitraliază pe toți? Nu. Ei v-au studiat și știu că vă pot manipula. Felul vostru de a gândi a devenit comod”.

Dana Budeanu, cu ochii în lacrimi la România TV

Dana Budeanu a dezvăluit că pe numele ei a fost făcută o plângere penală, în urma unei opinii controversate pe care și-a expus-o într-un din „verdictele” pe care le publică pe contul său de YouTube.

„ Eu am trecut și prin cretinismul cu haștagii, s-a clasat Domnule Tolontan, ați venit cu noi și de 1 Decembrie. Ați instigat la ură și ați anunțat că voi face pușcărie pentru un pamflet. În verdictele mele de situație, care bucură sufletele oamenilor și care i-au ținut în viață, pentru că omul are nevoie să râdă. Într-un astfel de pamflet am spus ‘Bă, voi nu v-ați întrebat de ce nevestele de machedoni nu comentează?’. Și apoi am zis, machedonii, atenție, nu vă imaginați că nu își respectă soțiile și fiicele.  

Și pornise de la societatea ajunsă în situația în care la mese amețitele își persiflează bărbații cu care sunt și îi jignesc cu cei din gașcă. Pornind de la asta, am spus că femeile de machedoni nu comentează niciodată. Și am zis că, bă, da știi de ce se întâmplă asta? Că la un moment dat îi văd că o iau spre ele. Plângere penală și o să public și numele că pot că s-a clasat.  Plângere penală promovată de toți hastagii din presă că voi înfunda pușcăria. Că eu am spus că bărbații ar trebui să își bată femeile. Vedeți că a spus Sean Connory, și a spus-o atât de mișto, încât toate femeile ar vrea o palmă de la el decât să stea cu voi, așa de mișto a zis, că o palmă, depinde o iei, e mișto”, a continuat Dana Budeanu.

Citește și: EXCLUSIV | Dana Budeanu, reacție privind dosarul vaccinurilor: ”Este furt calificat! Sper că suntem martorii începutului a ceea ce normal trebuia să se întâmple deja”

Ea spune că nu are de gând să cintre în politică vreodată și susține că tot ceea ce face, din acest punct de vedere, o face din iubire pură și din dorința de a deschide ochii populației cu privire la ceea ce se întâmplă în România.

 „Nu mai pot cu întrebarea. Nu candidez niciodată, nu intru în politică niciodată, nu vreau nicio funcție, nu vreau niciun ban niciodată. Bă, o fac de suflet, mă. Din iubire. Bă, nimeni nu poate să lupte cu cineva care face așa cum fac eu ce fac pe ce înseamnă politică din iubire. Iubirea este cea mai mare putere. Când vă întrebați , că m-a întrebat și Ciolacu care este succesul Dana Budeanu. Eu am răspuns ‘adevărul’. Nimeni pe lumea aceasta nu poate bate adevărul. nimeni nu poate minți depsre adevăr. Voi sunteți mințiți în fiecare zi. Nici voi nu vă puteți minți. Voi știți care este adevărul, chiar dacă toată ziua trăiți în minciună. Nimeni nu  poate transmite o minciună și nu poate numi adevăr, pentru că vibrația adecărului e atât de sus încât vibrațional eu ajung la boi în acel fel în care doar ioubirea mai poate ajunge. De acolo vine acea forță, din iubire.

Eu nu urăsc pe nimeni, nici pe ăștia care au omorît oameni cu sânge rece, și vorbesc de alianța asta de dreapta care au omorât oameni conștient. Mie mi se face rău fizic de foarte multe ori, în special când am făcut verdictele din mascarada pentru că știam multe lucruri și nu le puteam spune. Nu am mai ajuns în starea aia și sper să nu mai ajung niciodată, mie mi se făcea rău la propriu și în special când făceam verdictele despre cei din sistemul de sănătate și despre Arafat. Eu acolo am avut niște stări, eu știu adevărul, nu pot să îl spun pe tot pentru că este macabru”.

Întrebată pe mâna cui se vor lăsa românii de anul viitor, Dana Budeanu a răspuns:

„Nu pe mâna celor care v-au omorât familiile. Atenție ce văz zic. Atât. V-au omorât familiile. Mi-ai adus aminte că am fost la tine și am plâns pentru oamenii aruncați în saci negri. Vă rog din sufletul meu, nu mai plâng pentru cp sunt și frumoasă și în aur, vă rog din sufletul meu, în 2024, azi e zi de sărbătoare, să votați aceiași oameni care au fost la putere și v-au aruncat mamele în saci, în gropi, fără slujbe. Nu contează când ajungi la putere, că ai ajuns, nu există să faci asta decât dacă eșto neom. Vă rog din suflet să votați neoamenii care v-au luat mamele care v-au născut și le-au aruncat în saci de plastic, în care arunci gunoiul. Și au făcut asta un an jumate. Eu nu îi votez pe ăștia, dar e mișto să urăști PSD. 

Vreau să facem un pact și în 2024 să nu urâm pe nimeni, să râdem de toți cei care urăsc și să transformăm în entertainment next level pentru sufletele oamenilor ceea ce va urma și se va numi campanie electorală. Noi ne vom distra rău. Să fie cea mai mare caterincă de campanie care a existat vreodată”.