EXCLUSIV | Dana Budeanu demască infiltrații la proteste! Creatoarea de modă îi dă în vileag pe protestatarii falși. ”E o mascaradă, exact ca greva profesorilor. S-a cerut intervenția galeriilor, dar s-a refuzat”

În exclusivitate la România TV, alături de Victor Ciutacu, Dana Budeanu a vorbit despre cel mai important subiect al acestor zile, și anume, protestele fermierilor români. Ce a spus creatoarea de modă în această seară, află în articol!

15 ian. 2024, 23:26
EXCLUSIV | Dana Budeanu demască infiltrații la proteste! Creatoarea de modă îi dă în vileag pe protestatarii falși. ”E o mascaradă, exact ca greva profesorilor. S-a cerut intervenția galeriilor, dar s-a refuzat”

Transportatorii și fermierii continuă protestele demarate miercuri, amenițând în continuare că vor bloca orașul.

Citește și EXCLUSIV| Dana Budeanu le dă replica reziștilor! ”Nu sunt croitoreasa pentru ca am terminat economie”

Mii de fermieri și transportatori din România au continuat protestul anti-guvernamental început săptămâna trecută, pentru a șasea zi consecutivă. Ce își doresc aceștia de la guvernanți și ce promisiuni au primit până acum?

Protestele fermierilor și ale celor din sectorul transportului de marfă au paralizat, luni, mai multe drumuri publice din 20 de județe ale țării.

Coloanele cu mașini grele, camioane sau tractoare, au blocat și cele mai importante vămi din estul și nord-estul țării, precum cele de la Vama Siret (înspre Ucraina) sau Vama Costești (înspre R. Moldova).

Poliția și Jandarmeria au încercat să îi oprească pe protestatari să ajungă la București; nu au lipsit scandalurile, precum cel din Poliția Română, unde sindicatele acuză instituția că acționează la presiunea politicienilor.

Ce reprezintă, de fapt, aceste proteste, a explicat Dana Budeanu, care în majoritatea cazurilor a avut opinii care s-au dovedit a fi adevărate.

„E o mascaradă, cum a fost și mascarada grevei profesorilor și aș dori să punctăm, când am discutat și am avut opinia pe care am avut-o și care s-a dovedit a fi adevărată, la fel și acestea sunt niște mascarade, genul asta se vor ține oricum ca urmează alegerile.

Înainte să încep să explic cum se organizează o mascaradă, pentru cei slabi de îngeri care încă mai halesc mascarade, nu știu cum naiba voi mai haliți vreo mascaradă pusă în scenă 99% de ei care fac cu presa din romania, persoanele de față se esculd. Forțele politice sau cum se numesc ele, ONG uri.

Dragi cetățeni cu creier, când se organizează o Revoluție sau în momentul în care se organizează un protest trebuie să înțelegi urmărotrul lucru, nu există de când lumea și pâmântul, nu există niciun protestde avengură organizat spontan fără participarea insituțiilor de forță ale statului, ale celor politice și ale celor care au vreun interes financiar.

Obligatoriu aceste forțe trebuie să existe și să aibă un scop comun în a declanșa protestele spontane. Firește, asa cum a fost în 89, la orice manifestare există un 1% oameni de bună credință care se indendifică cu aceste mișcări”, a spus Dana Budeanu, în exclusivitate pentru România TV.

„Voi v-ați identificat inclusiv prin mascarada prin care ați fost făcuți sclavi, v-ați aliniat sclavi! Ulltima mascaradă care înseamnă marele protest cu fermierii din România a început pe data de 8 ianuarie. Ce se întâmplă azi este ca să înțelegi măscărelile, manipulările și harnelile la care veți asista tot anul. A început pe TikTok acest protest pe data de 8 ianuarie, nu s-a dus vreo asociație de fermieri pe la Ministerul Agriculturii. Nu a fost nimic programat.

Marcel Ciolacu a spus Absolut toate revendicările înșiruite pe TikTok despre acest mare protest, toate sunt incluse în bugetul și măsurile ce urmau să fie luate anul acesta. Inclusiv alea cu RCA-ul ? Atenție, toate! Firește că suntem pe 8 ianuarie și nu au intrat toate în vigoare. Eu nu mai am ce să discut, dar asta e și explicația. Deci, tu ești pe 8 ianuarie, nu are ce să intre în vigoare pe 8 ianuarie”, a spus Dana Budeanu.

„Cerințele sunt unele absurde, vreau să vă anunț că pensiile speciale sunt ca pensiile speciale, nu știu dacă știți cât câștigă medicii de familie din România, dar trecem peste. Adevărații fermieri, adevăratele asociații care reprezintă fermierii, în care asociația care reprezintă 80% din terenul arabil din România a spus că s-a discutat la agricultură și că totul e în regulă.

Dragă populație, de aia nu au participat cei care îi reprezintă ăia pe agricultori, că ei cunosc tot ce înseamnă legislație și UE. Asta este o mascaradă, cum a fost și greva profesorilor. Tu ai mai auzit ceva de Crevedia? Că înainte de Crevedia nu a mai explodat nicio stație GPL. Știi tu daca a preluat cineva? Înțelegeți? Ăștia de pe stradă sunt unii adunați, aseară la 18.00”, a concis Dana Budeanu, în exclusivitate pentru România TV.

„Eu vorbesc cu fermierii adevărați la propriu, eu am accces la informații la care oamenii nu au. De ce s-au chemat galeriile în stradă? Eu am văzut cu ochii mei mesajele în care se cheamă galeriile în stradă, galeriile au refuzat, mă rog, ale șefilor. Știi cine cheamă de obicei? Serviciile secrete.

Nu există să chemi galeriile, nu există. Am aici salvat tot pe telefon, au fost chemate în stradă dar s-a refuzat ieșirea în stradă. S-a refuzat. Nu le-a convenit, au zis că nu au nicio miză, cine a înțeles, a înțeles. Șefii de galerie sunt persoane influente, să știi, foarte influente. Galeriile sunt controlate, e firesc, galeriile pot genera mase de oameni prezente la o strigare pe mesagerie care îți umple o sală pe loc sau secțiile de vot”, a continuat Dana Budeanu, invitată de către Victor Ciutacu la România TV.

”Reprezentanții nu au participat la aceste proteste”

Întrebată de Victor Ciutacu ”Cum explici că au fost violenți cu Simion si Șoșoacă?”, Dana Budeanu a răspuns:

„Una e garnizoana lui Simion. Garnizoana care a început, a început, garnizoana care s-a lipit, dar în secunda în care garnizoana a vrut să confiște. Deci, garnizoana care a organizat acest protest este aceeași persoană care a organizat și greva profesorilor. E firesc, e an electoral. De aceea, domnul Ciolacu nu are ce să caute să se întâlnească cu ăștia. În primul rând, reprezentanții sunt cei care nu au participat la aceste proteste. Este ca și când ne ducem noi în fața protestului și Ciolacu iese să vorbească cu noi”.

„După cum ați prezentat din imaginile astea, un nenic ne-a confirmat afirmațiile de la începutul emisiunii, cine sunt declanșatorii. Cum ai văzut ”Eu sunt membru PNL și am venit să procedez”, a continuat Budeanu.

Citește și Dana Budeanu nu s-a putut abține. Ce mesaj a postat pe Internet după ce a văzut imaginea cu Dan Şucu şi noile achiziții de la Rapid

Întrebată dacă liberalii vor să îl dea jos pe Ciolacu, răspunsul Danei Budeanu a fost următorul:

„Da, sunt fierți. PNL a fost un partid în care erau niște neni cu niște școli, cu niște creierie, mă rog, nu mai există acel PNL. De ce? Că PNL-ul a fost scindat de aceeași garnizoană care încearcă de ani de zile să distrugă și PSD-ul, dar e greu de distrus că e foarte mare ca partid. De ce nu au ieșit ăștia să vă reprezinte acum un an? Acum doi ani, profesorii, medicii? Cine a mărit salariile profesorilor? PSD. Cu cine votează profesorii? Cu PNL-ul”.