EXCLUSIV. Dana Budeanu, despre cazul judecătorului Tudoran: „El nu avea voie să mai judece”

Dana Budeanu a intrat în direct la România TV şi a făcut declaraţii despre scandalul momentului, care îl vizează pe celebrul judecător Ion Tudoran. Creatoarea de modă a spus că "un asemenea magistrat, cu un asemenea profil, te sesizezi din oficiu".

25 feb. 2021, 23:03
EXCLUSIV. Dana Budeanu, despre cazul judecătorului Tudoran: „El nu avea voie să mai judece”
Dana Budeanu, despre cazul judecătorului Tudoran

Dana Budeanu, despre cazul judecătorului Tudoran. Designerul a dezvăluit că, la un moment dat, fiul lui Ion Tudoran i-a făcut plângere, deoarece a scris despre tatăl său.

Judecătorul acesta, Tudoran… Eu am citit în presă despre acest judecător. Nu există nimic pozitiv despre judecător. Consider că un asemenea magistrat, cu un asemenea profil, te sesizezi din oficiu. Nimeni nu reacţionează!

Dana Budeanu, despre cazul judecătorului Tudoran

Vreau şi eu să îl întreb pe Stelică (n.r Ion Stelian)ăsta, cine se ocupă de Tudoran, care nu are cum să mai fie considerat un magistrat demn de această poziţie. El nu avea voie să mai judece, de la prima infracţiune şi până azi.Mie mi s-a făcut plângere de către fiul judecătorului Tudoran, pentru că am scris de tatăl lui

„, a declarat Dana Budeanu la România TV.

Citeşte şi: Familia judecătorului Ion-Tudoran, implicată în afaceri cu schimburi valutare şi păcănele

Mită de 250.000 de euro pentru judecătorul Ion Tudoran

Celebrul și controversatul judecător Corneliu Ion-Tudoran este din nou în centrul unui mega-scandal. Romania TV a prezentat joi seară, în emisiunea lui Victor Ciutacu, înregistrările care aruncă în aer sistemul judiciar. Vorbim de o mită de 250.000 de euro pentru un controversat judecător. Sunt dezvăluiri halucinante făcute de denunțătorii judecătorului mituit. Este incredibil ce a pretins judecătorul după mituire.

Aurel Andronic, cel care a denunţat mituirea judecătorului Tudoran la Secţia pentru investigarea Infracţiunilor din Justiţie a oferit probe şi declaraţii incendiare, în exclusivitate pentru Romania TV.

Banii respectivi i-am dat prin intermediul domnului Florin Pîrvu, zis Chinezu’. Această sumă de bani trebuia să ajungă să prescrie faptele în dosarul în care sunt cercetat sau să-mi dea achitare. Pe data de 18 aveam termen. Trebuia să duc banii, acei 250.000, pe data de 15-16. Pe data de 16 am mers la domnul Pîrvu acasă şi i-am spus: ‘nu am toţi banii, dar săptămâna viitoare îi am pe toţi şi ţi-i aduc’.

Pe 18 m-am prezentat la proces, mi-a dat termen pe 20. Pe 20, la fel, era nervos. Mi-a dat termen pe 21. Pe 20 seara am dus suma integrală de bani, cei 250.000 de euro. Pe 21, la proces toată lumea era fericită.

Toţi banii i-am dat acasă la domnul Pârvu, în Cotroceni, acolo unde era şi judecătorul Tudoran. Când am intrat nici măcar nu m-a salutat. M-a trimis să duc telefonul la maşină, am coborât cu liftul jos, am lăsat cei 250.000 în garaj, am urcat din nou sus cu liftul, am jucat câteva partide de table, apoi am plecat. Lor le era frică de un flagrant. Putea sa zica multumesc după ce am lasat banii. Era foarte precaut, foarte arogant”, a povestit Andronic.