EXCLUSIV| Dana Budeanu, enervată la culme de facturile la energia electrică pe care le-au primit părinții săi. Milioane de oameni sunt în situația familiei sale:”Jos labele de pe oameni!”

Părinții Danei Budeanu au primit două facturi enorme la curentul electric. Vedeta a făcut plângere la ANPC, dar și la compania care furnizează energia electrică.

13 sept. 2022, 22:39
EXCLUSIV| Dana Budeanu, enervată la culme de facturile la energia electrică pe care le-au primit părinții săi. Milioane de oameni sunt în situația familiei sale:”Jos labele de pe oameni!”

Dana Budeanu este nervoasă la culme. Părinții vedetei au primit două facturi uriașe la curentul electric, una de 3100 de lei și alta de 3400 de lei, motiv pentru care, designerul a depus mai multe plângeri la ANPC, dar și la furnizorul de energie electrică.

Vedeta a spus că românii plătesc aceste facturi imense ca ”băieții deștepți” din România să trăiască bine.

”Aceste facturi nu sunt ale noastre. Noi plătim iahturi, noi plătim vile, noi plătim vacanțe, noi școli în străinătate, noi plătim miliarde pentru niște băieței deștepți.

Sunt 40 de traderi din ăștia de energie, pe lângă aștia mai sunt furnizorii. Noi plătim aceste facturi ca acești băieței să trăiască bine. Băiețeii aștia și toți cei care au facilitat această liberalizare a pieței, adică PNL”, a declarat Dana Budeanu, în exclusivitate, la România TV.

Citește și Dana Budeanu, indignată de faptul că elevii studiază educaţia pentru sănătate în şcoli: „Eu am controlul total a ceea ce învaţă sau citesc fetele mele. Nu există că impune cineva”

Designerul a spus că cele două facturi pe care părinții săi le-a primit nu sunt justificate, deoarece părinții săi nu au aparate de aer condiționat.

”Părinții mei nu au aer condiționat. Nu suportă, nu au. Locuiesc într-o casă în care au plătit până la factura asta între 400 și maxim 600 de lei. Și s-au trezit brusc cu aceste facturi.

Suntem într-o reglare de conturi cu Enel-ul, adică eu sunt. Am făcut reclamații la ANPC, am sunat și la Enel”, a declarat Dana Budeanu.

Vedeta este foarte revoltată și spune că nu are nimic cu nimeni, dar este convinsă că România are de toate și că nu există nicio directivă europeană care să limiteze consumul de energie.

”Eu nu am nimic cu nimeni. Eu nu am nimic nici cu Enel-ul. Chestia asta este pornită de o semnătură, dată de cineva care a semnat această crimă la adresa românilor. Nu există nicio mare filozofie, noi avem de toate și unii s-au gândit să vândă acest de toate de 10 ori mai scump. Nu există nico directivă europeană, astea sunt niște aberații. Europa dacă ne spune mâine să economisim ăia 15%, noi putem să economisim 15%. Noi dăm pe dinafară de curent”, a mai spus Dana Budeanu.

Citește și EXCLUSIV Dana Budeanu anunţă sfârşitul războiului: „Nu va mai dura, pentru că state precum Franţa şi Germania nu vor muri de frig pentru că vrea Zelenski bombe”