EXCLUSIV | Dana Budeanu, mesaj pentru Monica Bîrlădeanu. ”Are bani mulți! Rezistă!”

Dana Budeanu a fost invitată în cadrul emisiunii ”Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, acolo unde a dezbătut unul dintre cele mai importante subiecte ale momentului, adică, protestele fermierilor. Pe lângă ”mascarada agricultorilor”, așa cum a numit-o creatoarea de modă, aceasta i-a transmis câteva cuvinte și Monicăi Bîrlădeanu.

16 ian. 2024, 09:04
EXCLUSIV | Dana Budeanu, mesaj pentru Monica Bîrlădeanu. ”Are bani mulți! Rezistă!”

Dana Budeanu a dezbătut subiectul momentului în România, și anume, protestele fermierilor, care, după spusele creatoarei de modă, reprezintă doar o mascaradă, înaintea alegerilor electorale.

Citește și EXCLUSIV| Dana Budeanu le dă replica reziștilor! ”Nu sunt croitoreasa pentru ca am terminat economie”

Pe lângă opiniile susținute de creatoarea de modă, referitoare la fermierii români și la mascarada ce încearcă să se servească pe tavă unei întregi țări, așa cum susține ea, Dana Budeanu i-a transmis și Monicăi Bîrlădeanu câteva cuvinte.

„Încetați cu aberațiile, suntem în UE, ne supunem pe viață. Dacă îl vedeți pe Simion că urlă, să urle la UE. Nu există, vrei să stai în politică, trebuie să taci, e manipulare pentru voi ca să mergeți la vot. Voi când mergeți la vot știți ce trebuie să votați? Ăia care fac cel mai mult pentru populație, că nu dormiți cu ei, nu vă treziți cu Ciolacu în pat.

Când votați, votați cu cap. S-a întâmplat tot ce am spus eu până acum? A executat domnul Gheorghiță tot? Da. Acaretele au început să apară, urmează bucătarul anul ăsta! Trebuie să ai bucătar, că e 2024. Apropo, niciodată să nu mai dezmințiți că sunteți sau nu gravide, că asta înseamnă că ești grasă, dacă nu ești gravidă!”, a spus Dana Budeanu, după ce Monica Bîrlădeanu a fost întrebată recent dacă este gravidă.

„Monico, are bani mulți, read my lips! Rezistă!”, a spus Dana Budeanu, în exclusivitate la România TV.

”Eu mă bucur pentru ea”

Toată lumea știe că Dana Budeanu este persoana care spune verde în față orice, fără a avea rețineri. De data aceasta, creatoarea de modă o încurajează pe Monica Bîrlădeanu să continue relația cu Valeriu Gheorghiță, care, după spusele creatoarei de modă, este un bărbat plin de bani.

Întrebată de Victor Ciutacu: ”Crezi că se căsătoresc?”, Dana a răspuns:

„Eu nu doresc pentru ea, concubinajul e la fel. Știi ce nu știu? Când s-a făcut plata, când s-au combinat sau după? Că e vorba și de o plată mare, nu știi dacă a fost lichidare sau nu. Nu există, o să se întâmple milimetric. Viața e frumoasă, merită trăită deci trebuie să se cheltuie, cum vrei să trăiești frumos?”, a spus Dana Budeanu despre relația lui Valeriu Gheorghiță și Monica Bîrlădeanu.

„Dragostea nu ține cont de bani. Nu a rămas așa?”, a continuat prezentatorul Victor Ciutacu.

„Când a rămas așa ? Așa am zis eu? E un basm, dragostea nu ține cont de bani în comunism, că fiecare are atât, ăla atât, dar în democrație ține cont, că sunt multe tentații. Ca la Pretty Woman, astea trebuie să arate ca Julia Roberts, nu să fie dop. Deștept și bogat, cel mai important, că bărbații nu trebuie să fie frumoși, frumoasă trebuie să fie ea.

Citește și Dana Budeanu nu s-a putut abține. Ce mesaj a postat pe Internet după ce a văzut imaginea cu Dan Şucu şi noile achiziții de la Rapid

Frumusețea e pe o parte, banii trebuie duși în partea frumoasă iar tu rămâi cu deșteptăciunea. Eu mă bucur pentru ea, că ne va răzbuna pe toți. Pentru tot ce s-a întâmplat și ce urmează să se întâmple, dar va dura cel puțin zece ani”, a continuat Dana Budeanu, în cadrul emisiunii ”Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu.