EXCLUSIV Dana Budeanu pune tunurile pe liberali: Se bat cu pliciu, cu rujuri, cu ce apucă. Aştia sunt autorii îngropării acestei ţări.

Dana Budeanu îi acuză pe liberali că au îngropat România. De asemenea, creatoarea de modă a dezvăluit de ce evită Florin Cîţu să-l nominalizeze pe Nicolae Ciucă pentru funcţia de premier.

17 nov. 2021, 22:29
EXCLUSIV Dana Budeanu pune tunurile pe liberali: Se bat cu pliciu, cu rujuri, cu ce apucă. Aştia sunt autorii îngropării acestei ţări.

Dana Budeanu pune tunurile pe liberali. Creatoarea de modă a dezvăluit miercuri seară, la România Tv, de ce Florin Cîţu nu vrea să-l nominalizeze pe Nicolae Ciucă pentru funcţia de premier.

Dana Budeanu pune tunurile pe liberali

Creatoarea de modă spune că Nicolae Ciucă este mai mult PSD decât PNL şi că nominalizarea acestuia de către liberali pentru funcţia de premier ar însemna sfârşitul lui Florin Cîţu.

„Ciuca e mult mai mult PSD decat PNL. De aia este si Ciuca al nostru. Nu este PNL Ciuca, de aceea nu-l nominalizează Cîţu. Cîţu ştie exact ce înseamnă Ciucă, de aceea nu-l nominalizează. Ciuca este sfârsitul lui Cîţu.

Liberalii se bat tot timpul,în fiecare seara. La propriu s-au bătut si cand s-a creat marea coalitie de dreapta condusa de Orban. Orban a trebuit să se izoleze într-un alt birou. Se bat cu pliciu, cu rujuri, cu batiste, cu ce apucă. Aştia sunt autorii îngropării acestei ţări”, a spus Dana Budeanu la România Tv.

Citeşte şi Marcel Ciolacu face anunţul aşteptat de milioane de români: „Săptămâna viitoare vom avea guvern. Lumea nu mai are răbdare”

Florin Cîţu exclude varianta Nicolae Ciucă premier. „Nu a fost făcută această propunere

Reamintim că preşedintele PNL, a declarat, luni, că vrea ca discuţiile pe programul de guvernare alături de PSD şi UDMR să fie tranşate cât mai rapid.

Florin Cîţu a fost întrebat dacă PNL îl va susţine în continuare pe Nicolae Ciucă pentru funcţia de premier.

„În acest moment nu a fost făcută această propunere. Eu ştiu că domnul Ciucă a fost propus de mine… Nu s-a discutat. Noi nu spunem în Partidul Social Democrat cine să fie premier, în PNL noi facem propunerile şi atunci când vom veni cu o propunere de premier, o vom spune public”, a menţionat preşedintele PNL.

Negocierile dintre PSD şi PNL s-au blocat din nou miercuri seară, astfel că PNL a decis să flexibilizeze mandatul şi să renunţe la cerinţa ca liderul partidului să fie singura propunere de premier. Cîţu, pentru a nu pierde teren, l-ar fi propus pe Dan Vîlceanu, unul dintre apropiaţii săi.

Citeşte şi Şedinţă de urgenţă la PNL. Florin Cîţu îl propune pe Dan Vîlceanu premier VIDEO