EXCLUSIV De ce a renunţat Gigi Becali să mai facă politică: „Partidul ăla l-am făcut cu gândul să fac câteva lucruri bune: legi pentru consum de substanţe interzise, pentru alcool la volan. Am renunţat pentru că mă împrăştiam”

La începutul anului 2004, Gigi Becali prelua preşedinţia Partidului Noua Generaţie, un partid de dreapta care, însă, nu a avut prea mult succes. Becali avea gânduri mari, voia să schimbe legi, dar între timp s-a întors cu faţa către Dumnezeu şi şi-a dat seama că partidul i-ar fi consumat mult prea mult timp.

05 mai 2024, 23:49
EXCLUSIV De ce a renunţat Gigi Becali să mai facă politică: „Partidul ăla l-am făcut cu gândul să fac câteva lucruri bune: legi pentru consum de substanţe interzise, pentru alcool la volan. Am renunţat pentru că mă împrăştiam”

Gigi Becali spune că şi-ar fi dorit, în principal, două lucruri majore: înăsprirea pedepselor pentru şoferii prinşi drogaţi sau băuţi la volan şi îmbunătăţirea condiţiilor din penitenciare, mai cu seamă respectarea drepturilor deţinuţilor, drepturi care, susţine latifundiarul, în prezent ar fi încălcate.

De ce a renunţat Gigi Becali să mai facă politică: „Mă împrăştiam”

„La un moment dat, când am facut partidul ala, dar nu l-am mai inscris, l-am făcut cu gândul să fac cateva lucruri: ce inseamna drogurile, adica legi. Nu, stai puţin că se supără Occidentul.Noi, românii, avem lucrurile noastre, noi aşa gândim. Eşti drogat la volan, ţi s-a luat carnetul pe viata si 1-2 ani de puşcărie, esti beat la volan – pe viata carnetul. Cum sa omori un om? Aşa aş face eu. Dar am zis sa-mi vad de treaba mea, ce sa ma mai lupt in Parlament? Şi am mai vrut chestiunea cu puscariile. Pentru că le-am trăit şi le-am suferit si stiu ce se intamplă.Citeste si Gigi Becali, donație faraonică de 25 de milioane de euro. Ctitorul bisericii cu turle de aur din Pipera nu se uită la bani când e vorba de DumnezeuCe fugari? Omul se duce sa faca puşcărie in UE, că noi suntem în UE. Se predă acolo. Cum sa faci puşcărie in Romania? Elena Udrea, mama de copil, nu şi-a văzut copilul, deşi legea ii da 90 de zile, la regim deschis, să vină acasă. Şi ea nu a venit o zi.Omul nu fuge, unde fuge? Care e fugar, de ce fuge? Că e statul criminal. Dacă Ministerul de Justiţie îi dă 30 de zile de libertate pe an, da-i 29 din ele. Daca nu-i dai niciuna, se duce omul unde-i dă voie legea.Am renuntat, însă, că mă împrăştii şi nu mai pot să mă duc la biserică. Nici la meciuri nu mai vreau să mă duc, ca sa stau in liniste

„, a explicat Gigi Becali într-un interviu acordat România TV.