EXCLUSIV Dezvăluire SFÂŞIETOARE despre moartea lui Florin Condurăţeanu: „A murit în braţele fiului. I s-a făcut rău de la muncă”

Florin Condurăţeanu a murit. Jurnalistul s-a stins din viaţă luni, 28 iunie, la vârsta de 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

28 iun. 2021, 22:41
EXCLUSIV Dezvăluire SFÂŞIETOARE despre moartea lui Florin Condurăţeanu: „A murit în braţele fiului. I s-a făcut rău de la muncă”

Florin Condurățeanu a lucrat în presa scrisă, la Flacăra, Curierul Național, Jurnalul Național. A lucrat în televiziune, la OTV, Tele7ABC, Antena 2, Etno, Antena 1, Antena Stars, România TV. A scris mii de articole de ziar și a realizat mii de talk show-uri TV. A intervievat în peste 40 de ani de carieră majoritatea personalităților românești.

Printre personalităţile care au ţinut să-şi exprime regretul pentru pierderea lui Florin Condurăţeanu prin intermediul România TV, unde îndrăgitul jurnalist activa, a fost şi fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

Celebrul jurnalist a murit la 71 de ani, după ce filmase încă o ediție a emisiunii sale. Ecaterina Andronescu a dezvăluit că jurnalistul a murit chiar în brațele fiului său.

”L-am sunat pe Răzvan și mi-a confirmat că i-a murit în brațe. I-a venit rău de la muncă.”, a relatat Ecaterina Andronescu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Florin Zamfirescu, despre moartea lui Condurăţeanu: „Era mare fan al serialului Inimă de ţigan”

Actorul a fost extrem de surprins, la fel ca întreaga ţară, când a aflat că jurnalistul s-a stins din viaţă, în urma unui stop cardio-respirator. Florin Condurăţeanu ar fi murit în drum spre spital, în braţele fiului său.

Actorul a aflat vestea cea tristă în direct, la România TV, şi a declarat că a fost apropiat de celebrul jurnalist. Era un mare fan al serialului Inimă de ţigan  şi îl suna de fiecare dată când se difuza fiecare episod, ca să îl felicite. Deşi nu s-au întâlnit de foarte multe ori, au păstrat o legătură strânsă prin telefon.

„Apropiaţi am fost! Mă suna de fiecare dată, când era serialul Inimă de ţigan, era un mare fan. Nu ne-am întâlnit foarte des, la telefon vorbeam mai des. Am fost de câteva ori la emisiune, la el. Vai de mine, nu pot să cred!

Nu cred că a supărat pe cineva, vreodată. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, ne-a declarat în exclusivitate Florin Zamfirescu.

Citeşte şi: Cum arată Miruna, fiica lui Sorin Bontea. Este o adevărată domnişoară, are 19 ani şi a dat BAC-ul