EXCLUSIV, DEZVĂLUIRI INCENDIARE din anchetă: „Cealaltă fată a fost în casa lui Dincă. O să bubuie în curând”

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, fata despre care Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, spune că a ucis-o, a făcut o declarație uluitoare, vineri seară, în exclusivitate la România TV.

24 aug. 2019, 08:57
EXCLUSIV, DEZVĂLUIRI INCENDIARE din anchetă: „Cealaltă fată a fost în casa lui Dincă. O să bubuie în curând”

Gheorghe Dincă a recunoscut în faţa anchetatorilor că a ucis două fete, dar fără să dea nume, ci doar luna în care le-a răpit. Din păcate, dovezile găsite în casa ororilor sunt tot mai multe. „Există probe că Luiza a fost în casa acestui Dincă. Mai multe detalii nu pot să vă dau”, a spus avocatul.

Anchetatorii au piste pentru a treia victimă în cazul Caracal. Ce au descoperit în maşina lui Gheorghe Dincă

Chiar din primele zile ale percheziției din casa lui Dincă, anchetatorii au spus că au găsit indicii că atât Alexandra, cât și Luiza au fost în casa monstrului. Din câte se pare, ar fi vorba de pete de sânge și fire de păr care, după o analiză atentă, ar fi dus la concluzia că fetele au fost în casa ororilor.

RASTURNARE TERIBILA de situaţie în cazul Caracal! „Alexandra ar putea fi în VIAŢĂ!” Ce s-a găsit în maşina criminalului

Şi Luiza ar putea să nu fie singura victimă. Părinții Alexandrei au recunoscut în schimb trei inele și un lănțișor ca aparținând fiicei lor. În raportul anchetatorilor sunt acestea, plus încă două fragmente de lănțișoare, o bucată similară unei monturi de inel, cu urme de ardere. De asemenea, în mașină lui Gheorghe Dincă au fost un cercel care a fost recunoscut de mama Alexandrei, susţin surse judiciare.

În plus, sub capitonajul de pe podeaua maşinii, a mai fost găsit un cercel cu ornament negru din plastic, prevăzut cu tijă metalică pentru fixare pe lobul urechii. Acesta nu a fost recunoscut de rudele celor două fete.

Şi avocatul Tonel Pop consideră că resturile umane găsite la lizieră şi analizate de INML provin de la o a treia victimă.

„Cred ca este vorba de o a treia victima. Se evita a se constata acest lucru. Nu ies bijuteriile găsite. Sunt bijuterii în plus care nu pot apartine celor două fetite. Avand aceasta problema cred ca si sunt aproape convins ca vorbim de a treia victima si impactul stirii ar putea duce cazul pe noi culmi. Se incearaca tergiversarea acestei vesti, dar exista premise indubitabile, inclusiv pe bijuterii care nu pot fi plasate in niciun caz ca apartinand celor 2 victime cunoscute”, a spus avocatul Tonel Pop la România TV.