EXCLUSIV | Diana Şoşoacă a primit peste 10.000 de euro amenzi pentru nepurtarea măştii. „Pe toate văd că instanţele le anulează. Mulţumesc că a existat COVID-ul”

Diana Şoşoacă a declarat, joi seara, în direct la România TV, că nu se simte "eliberată" de anunţul preşedintelui Klaus Iohannis privind ridicarea restricţiilor. Senatoarea exclusă din AUR a dezvăluit că a primit amenzi pentru nepurtarea măştii în valoare de 10.000 de euro şi are încredere că instanţele le vor anula.

13 mai 2021, 22:24
EXCLUSIV | Diana Şoşoacă a primit peste 10.000 de euro amenzi pentru nepurtarea măştii. „Pe toate văd că instanţele le anulează. Mulţumesc că a existat COVID-ul”

Invitată în cadrul emisiunii „Punctul Culminant” prezentată de Victor Ciutacu, Diana Şoşoacă a afirmat că „poporul român este eliberat de constrângeri”, prin faptul că vor fi eliminate unele restricţii, precum purtarea măştii în spaţiul liber începând din 15 mai.

„Simt că poporul român este eliberat de constrângeri. Nu se datorează preşedintelui Iohannis, nu se datorează Guvernului, nici lui Raed Arafat, secretarul de stat care nu se mai mută din scaunul acela de 12 ani.

Se datorează poporului român, acel grup mic de avocaţi care luptă în continuare împotriva încălcării Constituţie, românilor care au ieşit în stradă şi au formulat acţiuni în instanţă şi judecătorilor care au anulat pe bandă rulantă toate amenzile luate de cetăţenii români pentru nepurtatul măştii în stradă”, a declarat Diana Şoşoacă, la România TV.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, ultimatum pentru Tzancă: „Domnule Uraganu, atenţie la ce faci!”. Cum a scos-o din minţi celebrul manelist VIDEO

Diana Şoşoacă a primit peste 10.000 de euro amenzi pentru nepurtarea măştii. „Nu pot mască pe stradă, nici soţul şi nici familia mea”

„Pe mine nu are de ce să mă elibereze personal pentru că eu nu pot mască pe stradă, nici soţul şi nici familia mea. Mie nu îmi încalcă nimeni drepturile constituţionale.

Nu mă simt eliberată nici de cei peste 10.000 de euro pe care i-am primit ca amendă pentru nepurtatul măştii, pentru că văd că pe toate văd că instanţele le anulează, având în vedere negalitatea dispoziţiilor legate de măşti”, a spus senatoarea exclusă din grupul AUR.

De asemenea, Diana Şoşoacă a afirmat că nu va înceta lupta „până când nu ne vom recupera absolut toate drepturile şi libertăţile”.

„Nu ne vom opri până când toţi cei vinovaţi de moartea peste 25.000 de români morţi cu zile în spitalele din România de aşa zis COVID, precum şi ceilalţi zeci de mii de oameni omorâţi cu zile pentru că nu li s-a permit accesul la tratamentele medicale pe care trebuiau să le urmeze. Noi nu ne vom opri. Le este frică!

Pentru un virus care rată de însănătoşire 99,77% nu se poate oprit planeta. Le mulţumesc tuturor avocaţilor care au dat în judecată OMS, guvernele şi preşedinţii statelor care au acţionat împotriva drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti.

Mulţumesc că a existat COVID-ul pentru că în sfârşit cetăţenii plantei şi-au dat seama de câtă manipulare a fost în aceşti ultimii zeci de ani”, a precizat Diana Şoşoacă.

Diana Şoşoacă anunţă proteste chiar şi după eliminarea purtării măştii în aer liber

„Este obligatoriu. Nu este doar pe 15 mai. Avem trei proteste: 15, 16, 17 mai. Pe 15 mai împlinim un an de la primul protest antiplandemie, antimascaradă din România.

Este drept constituţional dreptul la protest paşnic pe care nu-l poate opri nici măcar Raed Arafat, nici preşedintele.

Pe 16 o să ajung în Bucureşti. Pe data de 17 pichetăm ministerele şi vom merge inclusiv la domnul Cîţu ca să ne dea şi nouă cu subsemnatul despre toată datoria incalificabilă a României care a depăşit orice imaginaţie”, a mai precizat Şoşoacă.

Citeşte şi: Gigi Becali despre Diana Şoşoacă: „Mie la început mi-a plăcut de ea, dar după aia deja a căzut puțin în derizoriu. A început să mai şi danseze…”