Gigi Becali despre Diana Şoşoacă: „Mie la început mi-a plăcut de ea, dar după aia deja a căzut puțin în derizoriu. A început să mai şi danseze…”

Finanţatorul FCSB nu mai vrea să audă de politică, de televizor, dar este atent în continuare la ce se întâmplă pe scena politică. Întrebat ce crede despre AUR, Becali l-a lăudat pe George Simion şi a criticat-o pe Diana Şoşoacă.

02 mai 2021, 22:08

Gigi Becali, în exclusivitate la România TV, a vorbit şi despre formaţiunea care urcă în sondaje, AUR. Întrebat de Cristina Şincai despre politică, Becali a vorbit cu greu despre subciet: „Ți-am spus nu mai vreau să aud de politică. Politică gata la revedere, Doamne iartă-mă! Eu nu știu cum să fug, dacă zice: ieși dintre ei și osebiți-vă! Adică să intru în ei? Dacă zice să ies din ei, cum să intru în ei ?”

Gigi Becali a răbufnit în Săptămâna Patimilor: „De aia nu pot să plec eu la mânăstire!?”

Despre AUR, Gigi Becali are cuvinte de laudă pentru copreşedinte: „Dacă vreți, cei de la AUR s-a creat o zonă de oameni care captează. Da, sunt adevărați, ăla cum îl cheamă, președinte. George Simion. Îmi place mult de el, cuminte, echilibrat, dar nu mai mă uit la TV eu”.

Diana Şoşoacă, un nou atac la Raed Arafat: „E adevărat că de afară îţi vin nişte ordine, dar ei nu-ţi spun să încalci legea. Raportul OSCE arată încălcarea principiilor democratice”

Întrebat de Cristina Şincai dacă Diana Șoșoacă ajunge președinte, Gigi Becali a spus: „Ea săraca … mie la început mi-a plăcut de ea, dar după aia deja a căzut puțin în derizoriu pentru că unei femei nu-i stă bine să facă așa ceva.  Adică … după aia a început să mai și danseze … îmi pare rău de ea că-mi place de ea, dar îmi pare rău de ea că n-o votează lumea. Zice ea, săraca, a luat avântul ăla așa, dar nuuu! Ea zice corect ce zice …. zice bine ce zice, ea zice adevărul și nu e manipulată, dar numai că e femeie. Și nu numai că e femeie. Trebuie să ai o atitudine când ești femeie, și mai ales când ești senator. Ea deja a depășit o linie!  Adică deși spune adevărul mai face și puțin circ și nu poți ca femeie să faci circ, că dacă faci circ nu le place la oameni circăreala”.

Senatoarea Diana Şoşoacă, un copil rebel şi cu spirit combativ: „Dacă te luai de vreun prieten de-ai mei, jar mâncai. Nu purtam bentiţă, umblam cu matricola ruptă şi cu sarafanul despicat în părţi”


loading...
Partenerii noștri