EXCLUSIV Diana Şoşoacă a răbufnit după reacţiile lui Arafat, Bode şi Iohannis în cazul scandalului cu jurnalista din Italia: „Suntem conduşi de trădători şi sclavi”

Diana Şoşoacă a făcut acuzaţii grave, joi seară, la România tv, la adresa lui Klaus Iohannis, Lucian Bode şi Raed Arafat. Totul s-a întâmplat după mesajele transmise de cei trei în cazul scandalului dintre senatoare şi jurnalista din Italia.

16 dec. 2021, 21:54
EXCLUSIV Diana Şoşoacă a răbufnit după reacţiile lui Arafat, Bode şi Iohannis în cazul scandalului cu jurnalista din Italia: „Suntem conduşi de trădători şi sclavi”

Diana Şoşoacă a răbufnit după reacţiile lui Arafat, Bode şi Iohannis în cazul scandalului cu jurnalista din Italia. Senatoare spune că nicio entitate nu are voie să intervină într-o anchetă penală.

Diana Şoşoacă a răbufnit după reacţiile lui Arafat, Bode şi Iohannis în cazul scandalului cu jurnalista din Italia

Citeşte şi Raed Arafat s-a implicat personal în scandalul Șoșoacă. Ce se întâmplă cu testele Covid pentru elevi„Trecand de pozitia mea oficiala ca senator, raman avocat. Nicio entitate nu are voie să intervina intr-o ancheta penala, unde doar procurorii pot decide cum se desfasoara aceasta. Mai mult, doar judecatorul decide asupra masurilor care se iau.Este pentru prima data in istoria Romaniei cand implicarea este făţisă, fara niciun fel de ascunzis. Nu au dreptul sa vorbească cu privire la o ancheta penala in desfasurare. Aceasta constituie trafic de influenta.Constitutia romaniei este jucata in picioare de toata lumea.Statul italian trebuie apreciat pentru că îşi apără jurnalista. Noi aratam ca suntem condusi de tradatori si sclavi”

, a declarat senatoarea la România Tv.

Reamintim că preşedintele României a catalogat drept „absolut regretabil” scandalul declanșat de senatoarea Diana Şoşoacă cu jurnalista italiană Lucia Goracci. Klaus Iohannis a subliniat că sechestrarea de persoane se sancţionează.

Preşedintele României a declarat că solicită autorităților române să facă ”o verificare la sânge” a ceea ce s-a întâmplat în biroul senatoarei unde o jurnalistă din Italia a fost bruscată.

„Este un incident absolut regretabil şi trebuie să fim foarte clari: sechestrarea de persoane se sancţionează, conform legii, şi în România.

Pe de altă parte, nu vreau să mă antepronunţ. Absolut toate autorităţile competente să verifice ce s-a întâmplat şi cum s-a intervenit trebuie să îşi facă datoria cu vârf şi îndesat, cum se spune, după care cu siguranţă voi aştepta concluziile de rigoare. Este posibil să fi fost greşeli în abordare, dar nu pot eu să mă exprim asupra acestor chestiuni. Cert este: solicit această verificare la sânge pentru a nu avea încă o dată un astfel de incident, care ste absolut regretabil şi, ca să fiu sincer, până acuma ar fi fost inimaginabil”, a declarat Klaus Iohannis.

Şi Lucian Bode şi Raed Arafat au intervenit în scandalul dintre Diana Şoşoacă şi jurnalista din Italia.

Citeşte şi Lucian Bode îl vrea după gratii pe soţul Dianei Şoşoacă: „Sunt nemulţumit că cel care a agresat un poliţist este liber”

Vă reamintim că jurnalista italiană Lucia Goracci a formulat o plângere la Secţia 4 de Poliţie din Bucureşti împotriva senatoarei Diana Şoşoacă. Ziarista susţine a fost sechestrată şi că soţul parlamentarei, Dumitru-Silvestru Şoşoacă, a muşcat-o de mână.

Soţul Dianei Şoşoacă a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile în urma incidentului.

Mai mult, Italia a cerut ambasadorului României la Roma informaţii referitoare la măsurile adoptate, în urma incidentului, iar diplomatul român a transmis că „a fost demarată o anchetă de către organele de cercetare penală române, urmând ca aceasta să stabilească detaliile incidentului şi să determine, dacă este cazul, adoptarea de măsuri, conform legii”.