EXCLUSIV | Diana Şoşoacă, atac nimicitor la adresa lui Arafat după moartea pilotului Adrian Cernea. „Mâinile lui sunt pline de sânge. Nu e în stare să-şi dea demisia”

Diana Şoşoacă, senatoarea exclusă din grupul AUR, l-a criticat în termeni duri pe Raed Arafat, după ce şeful DSU a spus că salvatorii nu au putut interveni în cazul accidentului în care a murit pilotul Adrian Cernea din cauza zonei greu accesibile.

20 iun. 2021, 23:33
EXCLUSIV | Diana Şoşoacă, atac nimicitor la adresa lui Arafat după moartea pilotului Adrian Cernea. „Mâinile lui sunt pline de sânge. Nu e în stare să-şi dea demisia”

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Diana Şoşoacă a declarat că declaraţiile lui Raed Arafat „arată incompetenţa crasă pe care acest om o afişează”.

„Îi lipsește empatia, compasiunea, îi lipseşte sufletul. Toate guvernările l-au susţinut pe domnul Arafat şi avem numai morţi pe mâinile lui.

Mâinile lui sunt pline de sânge. Nici la acest moment nu e în stare să-şi dea demisia, ceea ce înseamnă că nu are pic de demnitate şi onoare.

E inacceptabil că o astfel de persoană, că om nu poţi fi, să nu ai pic de inflexiune a vocii când vorbeşti de vieţi pierdute. Raed Arafat are salariu inclusiv de acest om care şi-a pierdut viaţa”, a declarat Diana Şoşoacă, în direct la România TV.

Diana Şoşoacă, atac nimicitor la adresa lui Raed Arafat. „O infatuare şi o îngâmfare care nu îi arată decât incompetenţa”

„O infatuare şi o îngâmfare care nu îi arată decât incompetenţa, egocentrismul şi autoidolatria de care dă dovadă.

Acest Guvern şi acest preşedinte nu dau dovadă decât că probabil sunt nişte servicii secrete externe care îl impun pe Raed Arafat în funcţia de şef DSU”, a mai spus Diana Şoşoacă.

Senatoarea exclusă din grupul AUR a reacţionat după ce dr. Raed Arafat, şeful DSU, a explicat că misiunea salvatorilor în cazul accidentului în care a murit pilotul Adrian Cernea a fost îngreunată din cauza zonei greu accesibile, iar „în astfel de situaţii nu poate nimeni să aibă pretenţia că echipele să ajungă în 5 minute.

„Maşina a intrat în râu. Maşina s-a răsturnat, una a putut să iasă, alta nu, sau poate a încercat să iasă şi a luat-o apa.

Accesul e greu pe aceste drumuri. Nu putem să trimitem maşini de pompieri de mare gabarit. S-au trimis Atv-uri. Zona e greu accesibilă. Ştiu că echipa de la Bacău care a plecat când au plecat, colegii de la pompieri unii au mers pe jos distanţe mari, din două județe cine ajunge mai repede.

În astfel de situații nu poate nimeni sa aibă pretenţia ca echipele să ajungă în 5 minute, când îţi asumi în astfel de vreme iți asumi”, a spus Raed Arafat, despre intervenţia de la Slănic Moldova.

Lucian Bode, ministrul de Interne, a anunţat că a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în urma morţii pilotului Adrian Cernea, după ce maşina acestuia a fost luată de viitură în timpul unui concurs de off-road în Bacău.

Ministrul de Interne a spus că nu înţelege de ce organizatorii nu au oprit competiţia, deşi zona se afla sub avertizări ale meteorologilor şi hidrologilor.

Vă reamintim că, sâmbătă, echipajul format din Adrian Cernea şi copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme. Maşina lor de concurs a fost luată de ape.

Copilotul a fost salvat, însă Adrian Cernea a rămas blocat în maşina luată de ape, conform Comisiei Naţionale de Off Road. Trupul său a fost găsit fără suflare, câteva sute de metri mai jos. Copilotul a fost transportat la spital.

Citeşte şi: Dosar penal pentru ucidere din culpă, deschis în cazul morţii pilotului Adrian Cernea. Lucian Bode: „Nu pot să nu îmi exprim nedumerirea că acest concurs nu a fost oprit de organizatori”

 


loading...
Partenerii noștri