EXCLUSIV: Diana Şoşoacă: „M-am vaccinat cu adevăratul vaccin românesc. Se numeşte horincă!”

Diana Şoşoacă a făcut noi declaraţii controversate despre vaccinare, sâmbătă, în direct la România TV. Senatoarea exclusă din AUR a spus că "trebuie să ai grave probleme de logică să te vaccinezi" şi a spus că a apelat la horincă, "adevăratul vaccin românesc".

24 apr. 2021, 20:49
EXCLUSIV: Diana Şoşoacă: „M-am vaccinat cu adevăratul vaccin românesc. Se numeşte horincă!”

Diana Şoşoacă a dezminţit informaţia potrivit căreia s-ar fi vaccinat cu unul dintre serurile anti-COVID. Senatoarea exclusă din AUR a amintit că a fost la toate protestele şi s-a îmbrăţişat cu „toată lumea”.

„M-am îmbrăţişat cu toată lumea. Am fost la toate protestele.

Să mă ferească Dumnezeu să ajung în stadiul ăla în care să nu mai am minte şi să mă vaccinez cu tâmpenie pentru un virus pentru care rata de însănătoșire de de 99,77%. Trebuie să ai grave probleme de logică să te vaccinezi!”, a declarat Diana Şoşoacă, în direct la România TV.

Diana Şoşoacă: „M-am vaccinat împotriva prostiei şi acest vaccin se găseşte în bibliotecă”

De asemenea, senatoarea Diana Şoşoacă a dezvăluit că a urmat sfatul unui academician din Maramureş şi că s.a vaccinat cu „adevăratul vaccin românesc”

„M-am vaccinat împotriva prostiei şi acest vaccin se găseşte în bibliotecă. M-am vaccinat cu adevăratul vaccin românesc. Se numeşte horincă!

Este maramureşean. Dacă vreţi să vă vaccinaţi într-adevăr, luaţi o gură de horincă, după care a doua zi faceţi rapelul şi să spun că un an de zile vă trataţi şi nu mai aveţi nicio treabă cu niciun virus şi nicio gripă!

Aşa mi-a spus un academician: Diana, vaccinează-te că eşti în Maramureş! Cu horincă, draga mea, şi a doua zi ia rapelul!

Nu beau, dar cei din Maramureş se vaccinează cu un pahar de horincă şi nu se îmbolnăvesc. Acolo nu se poartă botniţă, oamenii sunt liberi. Au rămas aceeaşi daci liberi”, a mai precizat senatoarea exclusă din AUR.

Mai mult, Diana Şoşoacă a declarat că se opune vaccinării copiilor împotriva noului coronavirus. De profesie avocat, parlamentarul independent vrea să ceară despăgubiri de cinci milioane de euro în caz de deces după imunizarea cu oricare dintre vaccinurile anti-COVID.

Diana Şoşoacă a reacţionat, după ce colonelul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare din România, a precizat că autorităţile se pregătesc şi pentru vaccinarea copiilor. Senatoarea a spus că se opune vehement acestui demers.

„Cu acest vaccin niciodată. Şi vă spun şi de ce: domnul colonel Gheorghiţă mă întreb cum a ajuns colonel la 30 de ani, când alţii au ieşit la pensie şi nu sunt colonei, dar o să aflu când o să ajung să conduc România”, a afirmat senatoarea.

Citeşte şi: EXCLUSIV Diana Şoşoacă se opune vaccinării anti-COVID a copiilor: „Cu acest vaccin niciodată. Nu există certitudinea eficienţei”