EXCLUSIV Diana Şoşoacă se opune vaccinării anti-COVID a copiilor: „Cu acest vaccin niciodată. Nu există certitudinea eficienţei”

Diana Şoşoacă, senatoarea exclusă din grupul AUR, a declarat, sâmbătă, la România TV, că se opune vaccinării copiilor împotriva noului coronavirus. De profesie avocat, parlamentarul independent vrea să ceară despăgubiri de cinci milioane de euro în caz de deces după imunizarea cu oricare dintre vaccinurile anti-COVID.

24 apr. 2021, 20:25
EXCLUSIV Diana Şoşoacă se opune vaccinării anti-COVID a copiilor: „Cu acest vaccin niciodată. Nu există certitudinea eficienţei”

Diana Şoşoacă a reacţionat, după ce colonelul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare din România, a precizat că autorităţile se pregătesc şi pentru vaccinarea copiilor. Senatoarea a spus că se opune vehement acestui demers.

„Cu acest vaccin niciodată. Şi vă spun şi de ce: domnul colonel Gheorghiţă mă întreb cum a ajuns colonel la 30 de ani, când alţii au ieşit la pensie şi nu sunt colonei, dar o să aflu când o să ajung să conduc România.

Nu are cunoştinţă despre ceea ce se întâmplă în Parlamentul European. Eu am dat publicităţii o înregistrare pe care mi-a dat-o doamna europarlamentar Maria Grapini când chiar dânsa a adresat o interpelare preşedintelui Comisiei de Sănătate din Parlamentul European, raportat la vaccinare şi la acel carnet.

Ce spune preşedintele Comisiei: nu poate exista un paşaport de vaccinare întrucât la acest moment nu avem nicio dată ştiinţitifică şi nu există certitudinea eficienţei vaccinului anti-COVID al niciunuia.

Nici în acest moment nu ştim dacă vaccinarea duce la întruperea transmiterii COVID”, a spus Diana Şoşoacă, la România TV.

Citeşte şi: Atac fără precedent al Dianei Şoşoacă la Arafat, Rafila şi Streinu-Cercel: „Asasinilor! Criminalilor! Nu vă mai suportă poporul român!”

De asemenea, Diana Şoşoacă nu a ezitat să-l critice pe colonelul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare.

„Şi atunci cum vii tu, colonule Gheorghiţă, şi să spui că acest vaccin este eficient şi este sigur? În condiţiile în care nici măcar Parlamentul European nu poate spune acest lucru şi nu poate fi de acord.

O pune pe seama tinereţii, dar această incompetenţă şi transmiterea de informaţii false, ceea ce înseamnă o infracţiune din Codul Penal. Se pedepseşte cu închisoarea”, a spus Şoşoacă.

Diana Şoşoacă cere despăgubiri uriaşe pentru efecte adverse ale vaccinului anti-COVID

„Domnul colonel Gheorghiţă, Grupul de Comunicare Strategică, CNSU, în frunte cu premierul şi cu preşedintele României să îşi asume personal, în scris la notariat răspunderea pentru orice efect advers al acestui vaccin, precum şi despăgubirile.

În cazul unor efecte adverse, care m-ar lăsa în viaţă, aş cere un milion de euro pentru fiecare persoană şi în caz de deces, cinci milioane de euro.

În condiţiile în care Comisia de Sănătate a Parlamentului European menţionează că nu există cercetări ştiinţifice şi date cu privire la siguranţa şi eficacitatea vaccinului, dar vine domnul colonel Gheorghiţă, premierul Florin Cîţu, preşedintele Iohannis, păi atunci să răspundă personal şi să despăgubească personal.

Exact cum e la RCA-ul pentru maşini. În caz că decedează o persoană în urma unui accident rutier, despăgubirile se pot duce până la cinci milioane de euro”, a mai precizat senatoarea.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă cere AJUTOR INTERNAŢIONAL. Senatoarea a încălcat demnitatea funcţiei şi va fi sancţionată: Sunt supusă discriminării, hărţuirii şi jignirii pentru că emit opinii!


loading...