EXCLUSIV. Diana Şoşoacă, primele declaraţii după ce a chefuit: „Poporul român dintotdeauna a petrecut. Când cânţi, nu poţi purta mască”

EXCLUSIV. Diana Şoşoacă a făcut primele declaraţii, în exclusivitate la ROMÂNIA TV, după ce a chefuit într-un restaurant din Iaşi, la o petrecere organizată în cinstea soţului său. Senatoarea a postat şi un filmuleţ LIVE pe Facebook, în care atât ea, cât şi cei prezenţi, nu purtau mască de protecţie.

06 feb. 2021, 13:39
EXCLUSIV. Diana Şoşoacă, primele declaraţii după ce a chefuit: „Poporul român dintotdeauna a petrecut. Când cânţi, nu poţi purta mască”

EXCLUSIV. Diana Şoşoacă, primele declaraţii după ce a chefuit. Senatoara a vrut să arate că este la o petrecere cu lăutari într-un restaurant, unde toată lumea se comportă ca înainte de pandemie.

Nimeni nu poartă mască de protecţie şi nimeni nu respectă distanţarea socială. La un moment dat, Diana Şoşoacă transmite câteva mesaje miilor de admiratori care o urmăresc pe Facebook. „E cazul să vă treziţi odată, e cazul să vă reveniţi la viaţă, viaţa trebuie trăită”.

EXCLUSIV. Diana Şoşoacă, primele declaraţii după ce a chefuit

Diana Şoşoacă a făcut primele declaraţii pentru România TV, după ce a petrecut cu lăutari.

În primul rând, au fost zece minute transmise live, pe Facebook, tocmai pentru a da semnal României, să-şi revină la viaţă. Am avut numeroase infectări de-a lungul secolelor, nu s-a oprit viaţa pentru un virus, care, la acest moment, are o mortalitate de 0,026%.

Iaşiul este pe scenariul verde. România a început să funcţioneze doar pe culori. Restaurantele sunt deschise, au dreptul să participe 50% din capacitate, nu erau zeci de oameni. Restaurantul nu era închiriat pentru petrecerea soţului„, ne-a declarat în exclusivitate Diana Şoşoacă.

Citeşte şi: Ruptură între Diana Şoşoacă şi George Simion. „Va fi dată afară din AUR!”

„Poporul român dintotdeauna a petrecut. Când cânţi, nu poţi purta mască”

Într-un restaurant, oamenii când mănâncă, nu poartă mască. Când cânti, nu poţi să porţi mască, pentru că nu poţi să inhalezi aer. Doi la mână, masca este neconstituţională, la fel şi starea de alertă. Într-un scenariu verde, viaţa revine la normal.

Faptul că Raed Arafat distruge România pas cu pas, împreună cu domnul preşedinte Iohannis, care nu mai reprezintă decât o mână de infractori, care fac bani pe măşti şi pe aparate de PCR, pentru că, această stare de alertă este creată strict pentru bani, iar eu am formulat plângere penală, împreună cu partidul Neamul Românesc, doi avocaţi şi cu soţul meu, împotriva tuturor celor care au câştigat imens de pe urma aşa-zisei pandemii.

Poporul român dintotdeauna a petrecut, a fost primul care a dat tonul petrecerilor.

Da, i-am făcut dedicaţie domnului Arafat, ca să înţeleagă că aici este România, că noi suntem români, pe veci stăpâni şi că nu permitem niciunui element, care a dobândit cetăţenia în România, s-o distrugă. Abia aştept să se deschidă o anchetă după aceste imagini, ca să pot să dau şi eu probele împotriva lor, cu câţi bani au furat din România„, ne-a mai declarat senatoarea.