Diana Şoşoacă petrece cu lăutarii. Toată scena a fost transmisă de senatoarea AUR live, pe Facebook: „Vreau să-i facem o dedicaţie domnului Raed Arafat”

Diana Şoşoacă a participat vineri seara la o petrecere într-un restaurant, iar senatoarea s-a gândit să transmită live pe Facebook tot evenimentul.

05 feb. 2021, 22:55
Diana Şoşoacă petrece cu lăutarii. Toată scena a fost transmisă de senatoarea AUR live, pe Facebook: „Vreau să-i facem o dedicaţie domnului Raed Arafat”

UPDATE: Poliția din Iași a deschis o anchetă și face verificări acum după petrecerea la care a participat senatoarea AUR Diana Șoșoacă. Cheful ar fi avut loc într-un restaurant, iar totul a fost transmis live pe Facebook.

Toți cei filmați riscă să fie amendați de Poliție pentru nerespectarea regulilor impuse de pandemie. Amenzile sunt între 500 și 1.000 de lei pentru invitații care participă la o astfel de petrecere și de până la 10.000 de lei pentru organizatori.

Diana Şoşoacă petrece cu lăutarii. Zeci de persoane se observă pe filmarea senatoarei care nu respectă regulile impuse de pandemie şi cântă, dansează şi se iau în braţe, ca şi când COVID n-ar fi existat vreodată.

Diana Şoşoacă petrece cu lăutarii. Toată scena a fost transmisă de senatoarea AUR live

Senatoarea e recunoscută pentru convingerile salecare sunt contra sistemului şi a regulilor impuse de autorităţi pentru limitarea răsândirii bolii COVID. De altfel, Diana Şoşoacăa vrut să arate că este la o petrecere cu lăutari într-un restaurant, unde toată lumea se comportă ca înainte de pandemie.

Diana Şoşoacă a început la orele 21.00, să  filmeze, când invitaţii s-au ridicat şi au început să danseze  şi să se disterze. Aceştia au interpretat melodia „Treceţi batalioane, române, Carpaţii” şi se simtde minune. Mai mult decât atât aceştia ignoră orice regulă legată de pandemie.

Nimeni nu poartă mască de protecţie şi nimeni nu respectă distanţarea socială. La un moment dat, Diana Şoşoacă transmite câteva mesaje miilor de admiratori care o urmăresc pe Facebook. „E cazul să vă treziţi odată, e cazul să vă reveniţi la viaţă, viaţa trebuie trăită”

În tot acest timp pe ringul de dans se strâng în jur de 15 persoane care se iau în braţe, dansează şi cântă împreună. Diana Şoşoacă a luat microfonul lăutarului şi a cerut o melodie pentru Raed Arafat: „Vreau să-i facem o dedicaţie domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români”, spune Diana Şoşoacă, moment în care lăutarul începe să cânte melodia „Noi suntem români”.

De altfel, Liviu Pleşoianu a declanşat pe pagina sa de Facebook un adevărat război de la distanţă cu senatoarea AUR Diana Şoşoacă, demascând faptul că aceasta a fost, cu doar doi ani în urmă, o susţinătoare ferventă a partidelor de dreapta USR-PLUS şi chiar a Laurei Kovesi, ba chiar îi îndemna pe români să voteze partidele conduse de Dan Barna şi Dacian Cioloş.

„A o compara pe ȘOȘOACĂ cu Vadim e a compara o CIUMĂFAIE cu un gorun!
Mi-e #SCÂRBĂ de adorația #BĂLOASĂ a ipocritei Șoșoacă la adresa ipocritei Kovesi! …Spre comparație, căutați ce spunea Vadim despre Kovesi.”, scria miercuri Pleşoianu, însoţind mesajul cu o fotografie a unei postări a senatoarei, din 2018, în care o lăuda pe Kovesi, după demiterea acesteia din fruntea DNA.

În aceeaşi zi, Pleşoianu a continuat seria dezvăluirilor, publicând o nouă captură a unei postări a Dianei Şoşoacă, în care aceasta îi ataca pe credincioşii care merg la pelerinajul Sfintei Paraschieva.

„Uaaa…. Marea Șoșoacăăă! Iaaa… cum ziceaaa…. Eaaa… Eroinaaa… I-auzi, cică „moaștele Sfintei Parascheva” înseamnă „MORȚI PUTREZIȚI”! Uaaaa…. Nuuuu… Nu se poateee… Eroinaaa…
P.S. Voi continua până când dispare de pe pagina mea ultimul nedeștept care nu pricepe ce e cu această tanti degrabă urlătoare și ipocrită… Nu vreau DELOC nedeștepți pe această pagină! Lucrurile se vor schimba radical din acest punct de vedere. Ești nedeștept? Vaya con Șoșo! Ești atât de nedeștept încât nu te prinzi RAPID că această IPOCRITĂ se urcă pe orice val? Nu pricepi că zice azi exact pe DOS față de cum zicea ieri? …Atunci DU-TE, că îmi pierzi TIMPUL! Vaya con Șoșo! Și uită această pagină!”, a scris Liviu Pleşoianu.

Publicată de Diana Iovanovici-Șoșoacă pe Vineri, 5 februarie 2021

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, scandal în parlament pe tema legii educaţiei sexuale: „Bucuria şi plăcerea de a atinge propriul corp, despre masturbarea timpurie. Asta vreţi prin trimiterea la comisii?” VIDEO