EXCLUSIV Diana Şoşoacă pune capăt speculaţiilor: „Nu m-am vaccinat şi nu mă voi vaccina niciodată anti-Covid”

Senatoarea Diana Şoşoacă a intervenit mircuri, prin videoconferinţă, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, pentru a da explicaţii cu privire la informaţia apărută în aceeaşi zi, conform căreia ar fi anchetată de DIICOT pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

17 nov. 2021, 21:44
EXCLUSIV Diana Şoşoacă pune capăt speculaţiilor: „Nu m-am vaccinat şi nu mă voi vaccina niciodată anti-Covid”

Diana Şoşoacă a vrut miercuri, în emisiunea Punctul Culminant de la România TV, să pună capăt şi speculaţiilor apărute în ultima vreme, conform cărora senatoarea s-ar fi vaccinat anti-Covid, informaţie pe care a negat-o categoric.

„Nu am nicio remuscare, avand in vedere informatiile de pe siturile producatorilor, care spun ca nu sunt terminate, ca exista efecte grave si chiar letale, informatii care sunt si pe site-ul EMA. Si in raspunsurile Ministerului Sanatatii si ale INSP se spune acelasi lucru. Atata timp cat exista cazuri multiple, uitati-va la cazul avocatului din Galati care si-a pierdut 4 rude intr-o luna.

Ministerul spune ca vaccinatii transmit virusul, aceasta este o pandemie a vaccinatilor. Vaccinatii au avut bune intentii, dar autoritatile au mintit cu privire la eficacitate si siguranta. Toate vaccinurile pe care le facem sunt pentru noi. NU m-am vaccinat anti-Covid si nu ma voi vaccina niciodata”, a spus Diana Şoşoacă, în exclusivitate la România TV.

Într-un grup din care fac parte zeci de ziariști, Alexandra Păcuraru, ar fi anunțat că a văzut două certificate de vaccinare. Un document i-ar aparține lui  Gigi Becali și al doilea al Dianei Șoșoacă, senator independent. Informația a fost divulgată de jurnalistul Victor Roncea, pe Activenews.ro.

Potrivit acestuia, grupul de WhatsApp alcătuit de Vasile Bănescu reunește ziariști și vedete curtate de acesta, cărora le transmite mesaje preferențiale pentru disipat în presa.

„Voi prezenta mesajul diseară in cadrul emisiunii mele. Este strigător la cer ce se întâmpla in spitalele din ro, nici cei morti nici cei vii nu mai au loc. Și revoltător este ca am văzut doua certificate de vaccinare unul a lui Becali al doilea a Dianei Sosoaca care in continuare in spațiul public îndeamnă la nevaccinare..fiind doc medicale personale nu am voie sa zic nici sursa nici sa le arat dar am rugat instituțiile statului sa își facă treaba sa ii oprească din aceasta propaganda anti vaccin dacă așa este.”, ar fi scris Alexandra Păcurar pe grupul de WhatsApp.

Andrei Caramitru: „Circulă informaţia că Şoşoacă şi Simion ar fi vaccinaţi. Ăştia doi au multe mii de morţi pe conştiinţă”

Şi Andrei Caramitru a susţinut, într-o postare pe profilul său de Facebook din 8 noiembrie, că a văzut circulând unele dovezi care ar atesta faptul că senatoarea Diana Şoşoacă ar fi vaccinată anti-Covid.

”Circula mult pe whatsapp printre oameni importanți si influenceri – o posibila dovada a vaccinarii sosoacei (cineva a si publicat-o si își asuma asta – vedeți mai jos). Eu nu știu, nu am cum sa verific si nici nu vreau – doar atrag atenția ca informația asta a fost dată pe Facebook și circulă.

Mai e ceva – Simion nu a stat in carantina in Londra la ultima lui vizita prin diaspora (așa ceva e posibil doar dacă esti vaccinat, nu inteleg cum altfel).

Acuma. Ăștia doi au multe mii de morți pe conștiință de fapt, au încurajat oameni sărmani sa nu se vaccineze care între timp au murit. Ei zic că nu sunt vaccinați dar nu vin cu nici o dovadă – se ascund in spatele gdpr si alte tâmpenii. Când ești ales – toate datele importante despre tine ar trebui sa fie publice (președintele american de exemplu este obligat sa publice situatia sănătății lui).

Așa că am o propunere. Dacă zic ca nu sunt vaccinați – sa o demonstreze public. Sa acceseze ei platforma de vaccinare intr-un live ca se pricep la asta – si sa ne arate ca nu sunt acolo. Sau sa dea dreptul altora sa arate asta. Ca altfel eu nu ii cred, punct. Sa demonstreze ei ca nu sunt, e așa de simplu. Dacă nu o fac – înseamnă ca sunt vaccinati si nu mai avem ce sa discutăm.”, a scris Andrei Caramitru.

Citeşte şi: Florin Cîţu se contrazice: „Orice liberal poate fi propunerea de premier a PNL / Avem decizia Consiliului Naţional care spune clar că premier din partea PNL este preşedintele partidului / Noi l-am propus pe Rafila”


loading...
Partenerii noștri