EXCLUSIV Diana Şoşoacă, semnal de alarmă pentru români: „Peste 10% dintre cei vaccinaţi au probleme. Firmele producătoare de vaccin nu-şi asumă răspunderea”

Diana Şoşoacă trage un semnal de alarmă asupra efectelor vaccinului anti-covid. Potrivit senatorului, peste 10% dintre cei vaccinaţi au avut probleme după vaccin.

15 iul. 2021, 19:20
EXCLUSIV Diana Şoşoacă, semnal de alarmă pentru români: „Peste 10% dintre cei vaccinaţi au probleme. Firmele producătoare de vaccin nu-şi asumă răspunderea”
Diana Şoşoacă, semnal de alarmă pentru români: "Peste 10% dintre cei vaccinaţi au probleme. Firmele producătoare de vaccin nu-şi asumă răspunderea"

Diana Şoşoacă îi avertizează pe români că vaccinul anti-covid are efecte adverse grave asupra sănătăţii. Mai mult, senatorul spune că România este în pericol dacă jumătate din populaţie s-ar vaccina împotriva coronavirusului.

Diana Şoşoacă: Cred ca este un pericol daca toti oamenii din România, sau jumate dintre ei s-ar vaccina

„Cred ca este un pericol pentru Romania daca toti oamenii din ţară, sau jumate dintre ei s-ar vaccina, având in vedere efectele adverse. Peste 10 la suta dintre cei vaccinati au probleme. Avem probleme de miocardita. Chiar am fost sunata de medicii de la ATI Cluj care au mentionat ca dupa 24 de ore de la rapel o persoana fără comorbidităti a murit în  urma unui infarct. Lucrurile acestea le gasim pe toate site-urile, inclusiv pe EMA.

In Japonia oamenii nu se mai vaccineaza, iar guvenul japonez a spus că cei vaccinati nu mai pot fi donatori de sange din cauza ca acest sange este afectat de vaccin.

Firmele producatoare de vaccin nu-si asuma raspunderea pentru efectele adverse. Toata lumea de la guvernare ar trebui sa-si aduca aminte ca in martie 80 de orase au protestat impotriva acelor restrictii pe care guvernul voia sa le ia.  La fel se va face şi in octombrie. Romanii vor iesi in strada si din pacate, acest guvern isi va asuma inclusiv revolte violente din ce vad in alte tari.

Pentru care virus sa ne vaccinam? pentru unul care are rata de vindecare  99,77%. Mortalitatea este mai mica decat cazurile de gripa. Sunt date stiintifice. Este 0,26% mortalitatea”, a declarat Diana Şoşoacă la România Tv.

Citeşte şi Diana Șoșoacă, scandal monstru pe tema vaccinării obligatorii: „Porneşte urgia în toată lumea”. VIDEO

Diana Șoșoacă: Avem politicieni corupți care își mai iau comisioane de la diverse corporații

Şoaşoacă a vorbit, miercuri seară, despre lipsa de strategii din partea statului în privința multinaționalelor. Senatoarea a remarcat faptul că marile companii fac bani fără să plătească taxe şi impozite, precizand că unii „politicieni corupţi îşi mai iau comisioane de la diverse corporaţii”.

„Organele de control ale statului ce au făcut în cazul supermarketurilor. Toate organele de control se duc peste comerciantul român, iar dacă vor să scape, trebuie să le umple portbagajul celor care îi controlează. Știu cazuri de oameni care nu și-au mai cumpărat nimic de ceva ani, pentru că „primesc” totul.

Sunt zeci de mii de angajați plătiți cu salariul minim pe economie. Am reprezentat mulți angajați din supermarketuri în diverse cazuri. Multora nu li se respectă deloc drepturile. Taxele și impozitele sunt mici pentru acești oameni, iar profitul se duce în buzunarele acționarilor.

M-am săturat să văd cum multinaționalele se îmbogățesc peste noapte, iar profitul este externalizat. Nicio măsura din ultimii ani nu a fost luată în așa fel încât să producă beneficii pentru români. Totul este gândit din punct de vedere al teoriei, dar practica ne omoară. Și mai avem și politicieni corupți care își mai iau și comisioane de la diverse corporații”, a spus senatoarea într-o emisiune TV.

Citeşte şi EXCLUSIV | Diana Şoşoacă, atac nimicitor la adresa lui Arafat după moartea pilotului Adrian Cernea. „Mâinile lui sunt pline de sânge. Nu e în stare să-şi dea demisia”

De asemenea, aceasta a mai precizat că politicile sunt făcute pentru a ajuta companiile străine și nu pe cele autohtone.

„De ce toate aceste politici au fost făcute în beneficiul străinilor și nu în sprijinul companiilor românești. Pâna în 1989 aveam zero lei datorii, iar la nivelul anului 2020 avem 52% din PIB datorii. Înainte de vacanța parlamentară am adus la cunoștință în Parlament toate aceste aspecte, iar cei din PNL și USRPLUS mi-au strigat că sunt mincinoasă, fiindcă nu există pensii de 800 de lei. Să se ducă să vadă că sunt oameni și cu pensii de 150 de lei.

Cei din conducerea țării trăiesc în statistici și cifre. Noi suntem niște simple cifre pentru ei, ceea ce este dezumanizat. La un moment dat, mulți specialiști au fost în guvernări. De ce, de cât ori ajung la guvernare, nu realizează nimic din ceea ce spun în afara guvernării.

Oamenii au muncit, au contribuit și mor de foame cu pensiile actuale. Eu nu am succes să propun măsuri, pentru că sunt Șoșoacă și fug toți de mine. Am apărat pro bono oameni care aveau astfel de probleme. Am fost și am filmat la Fabrica de Porțelan din Dorohoi, care era singura fabrică ce avea contracte cu Japonia. O parte s-a vândut unor arabi, iar cealaltă este dezastru.
Companiile strategice ar trebui să rămână în administrarea statului. O să avem scumpiri în lanț.

Suntem folosiți ca cei din Africa. Suntem o țară plină de resurse exploatate de străini. Dacă am exploata noi resursele, oamenii nu ar mai muri de foame.
Nu sunt comunistă, ci un patriot, iar lumea mă etichetează pro-rusă și pro-comunistă. Odată ce externalizezi, s-a ales praful. Suntem pe același palier cu țările africane, cu bogății imense, dar unde majoritatea oamenilor moare de foame”, a mai declarat Diana Şoşoacă.