EXCLUSIV | Monica Pop cere pedepsirea politicienilor care au terorizat populația în perioada COVID: „Cum să faci vaccinul unui om netestat?”

În perioada COVID-19, Guvernul României a impus diverse măsuri controversate, aspru criticate de majoritatea populației, potrivit sondajelor de opinie. Guvernele Ludovic Orban și Florin Cîțu au fost prinse în off-side în repetate rânduri și până acum, nimeni nu a oferit explicații pertinente.

17 iul. 2022, 22:08
EXCLUSIV | Monica Pop cere pedepsirea politicienilor care au terorizat populația în perioada COVID: „Cum să faci vaccinul unui om netestat?”

Justiția din România nu s-a sesizat. În opinia medicului Monica Pop, responsabilii deciziilor teribile din perioada COVID „trebuie să plătească”.

 

Minciunile din perioada COVID, dezvăluite de către dr. Monica Pop

 

Într-o intervenție la România TV, duminică seara, Monica Pop a amintit câteva decizii ale guvernanților, orientate în opinia sa, împotriva cetățenilor țării.

„Domnul Gheorghiță a spus că oamenii de peste 65 de ani nu trebuie să facă vaccinul COVID, iar seara a zis cu totul altceva.

Trebuie ca cineva să plătească pentru lucrurile astea. Ei nu au spus ce trebuie să facă, de fapt, oamenii în timpul bolii. Au cerut mediei să scrie numai lucrurile negative – în fiecare zi apăreau numărul de morți, de la ATI, niciodată numărul foarte mare de vindecați. Niciodată, nimeni nu a spus că din 100 de pacienți, 97 plecau sănătoși.

Au fost voci care au spus că oxigenul a făcut rău oamenilor. Niciodată nu au ieșit să nege. Greșelile strategice au fost enorme.

Cum poți să faci vaccinul unui om netestat??? Acest lucru era obligatoriu. Peste tot se făceau teste, numai în România nu. A spus Arafat că nu a făcut teste pentru a nu descuraja oamenii să se vaccineze”, a declarat Monica Pop.

 

Florin Cîțu, în atenția procurorilor?!

 

Una dintre cele mai grave decizii din perioada COVID aparține premierului Florin Cîțu, demis ulterior. Controversatul politician a semnat în numele României achiziționarea unui volum halucinant de mare de seruri.

Până în 2023, România are de primit zeci de milioane de doze, în condițiile în care nimeni nu mai acceptă vaccinul COVID.

În aprilie, când a fost întrebat despre batjocura banului public, Florin Cîțu a dat vina pe Ursula von der Leyen.

„E adevărat, putem să o anchetăm pe Ursula (von der Leyen – n.r.), să vedem ce a avut în cap când a făcut acest contract pentru toată Uniunea Europeană. Lucrurile acestea se pot face, bineînțeles că instituțiile statului pot face asta”, a declarat Cîțu.