EXCLUSIV Dumitru Dragomir, despre cum l-a cucerit soția Vica. Mărturii despre cea mai mare dramă a vieții lor: „Aveam de toate și Dumnezeu ne-a lovit”

Dumitru Dragomir a vorbit, în exclusivitate la România TV, despre cum a ajuns să o iubească atât de mult pe soția lui, Vica, cea despre care a știut încă de la prima vedere că avea să îi fie parteneră de viață. De asemenea, afaceristul a vorbit și despre marea dramă din familia lor.

02 ian. 2024, 21:02
EXCLUSIV Dumitru Dragomir, despre cum l-a cucerit soția Vica. Mărturii despre cea mai mare dramă a vieții lor: „Aveam de toate și Dumnezeu ne-a lovit”
EXCLUSIV Dumitru Dragomir, despre cum l-a cucerit soția Vica. Mărturii despre cea mai mare dramă a vieții lor: „Aveam de toate și Dumnezeu ne-a lovit”

Dumitru Dragomir este una dintre figurile emblematice ale fotbalului românesc. În spatele omului dur, ce comentează orice subiect de interes, fie că este vorba de sport sau politică ori evenimente din sfera socială, Mitică Dragomir, cum i se mai spune, are și momente de vulnerabilitate.

Citește și: Profețiile lui Mitică Dragomir pentru alegerile din 2024: ”Nici dacă vine NATO nu mai câștigă. A încercat să facă rău”

Dumitru Dragomir, despre cum s-a îndrăgostit de soția lui

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal a povestit, în exlusivitate la România TV, într-un interviu de senzație la început de an susținut de Simona Gheorghe, cum a ajuns să se îndrăgostească de soția lui, Vica. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, Dumitru Dragomir știind din prima clipă că femeia avea să devină partenera sa de viață pentru totdeauna. Și chiar dacă se mai ceartă, pentru el asta înseamnă că încă există iubire.

„Nevasta acum la 80 de ani e frumoasă parcă are 50 de ani, gândește-te ce frumoasă era la 20 de ani. Ea era la Institutul Pedagogic, eu eram golan fotbalist, dar ne-am îndrăgostit. Era din familie bună, ta-su era deputat în Marea Adunare Națională, primar, președinte CAP, ai mei amărâți. Ea m-a suportat, că eu sunt greu de suportat, nu neapărat în familie, sunt om normal și știu să mă port, dar eram puțin sălbatic, aveam o educație frumoasă. Mă cert cu ea zilnic. O nevastă care nu te ceartă n-are grijă de familie, n-are grjiă de tine, și dacă mănânc dimineața, ea îmi zice „mănâncă și d-aia” și eu zic „lasă-mă în pace”, se ține după mine până plec din casă, mă bombăne, dar înseamnă că are grijă de mine. Eu daca m-aș însura de 3.000 de ori tot pe ea aș lua-o, nu mi-aș fi văzut altfel viitorul, de când am văzut-o am știut sigur că e nevasta mea”, a declarat „oracolul de la Bălcești” la România TV.

În viața lui Dumitru Dragomir nu a fost doar lapte și miere. Familia lui a fost greu încercată în urmă cu mulți ani. Unul dintre fiii săi a murit la aproape 8 anișori. O speranță pentru fotbalul din acea vreme din Brașov, cel mic s-a înecat și a murit chiar lângă fratele său mai mic. Din fericire, familia a rămas puternică și a reușit să meargă mai departe, în ciuda suferinței.

„Am avut mare noroc după moartea băiatului meu. Nevasta mea căzuse puțin, dar e o femeie mai tare ca mine. Ea și-a educat copiii, au învățat limbi străine.  I-a venit să vomite în somn, i s-a dus pe trahee, avea 8 ani fără 3 luni, un mare talent, titular în echipa națională de juniori la FCM Brașov. Nu știu ce o fi băut și a luat-o pe trahee, dimineața era mort lângă cel mic. Și mergeam toată ziua la cimitir și a venit o ofertă de la Victoria București, m-au forțat să plec din Brașov, i-am zis nevesti-mii, ea era titulară în învățământ, aveam vilă, aveam tot și Dumnezeu ne-a lovit. Am plecat la București”, a mai povestit Mitică Dragomir.

Citește și: Motivul pentru care Mitică Dragomir oferă o dată la 10 ani apartamente în valoare de aproape un milion de euro: ”Poți să aluneci rău de tot, cum am făcut eu acum vreo 10 ani”