Motivul pentru care Mitică Dragomir oferă o dată la 10 ani apartamente în valoare de aproape un milion de euro: ”Poți să aluneci rău de tot, cum am făcut eu acum vreo 10 ani”

Dragomir nu este adeptul asocierii cu alți oameni de afaceri, dar a dezvăluit că are un număr restrâns de angajați pe care-i tratează cu mare respect pentru a-i ține alături.

27 dec. 2023, 20:56
Motivul pentru care Mitică Dragomir oferă o dată la 10 ani apartamente în valoare de aproape un milion de euro: ”Poți să aluneci rău de tot, cum am făcut eu acum vreo 10 ani”

Fostul șef al LPF spune că a descoperit în urmă cu mulți ani care este secretul succesului în afaceri. Dumitru Dragomir susține că cel mai important în viață este să știi să îți ții aproape oamenii importanți.

Pe lângă acest aspect, Mitică mai are un crez ferm, când vine vorba de antreprenoriat, și anume acela că niciodată nu este bine să te asociezi în afaceri.

”Corleone” a dezvăluit de curând că anul acesta a oferit trei apartamente, de câte 300.000 de euro fiecare, celor ma apropiați colaboratori ai săi.

„Dacă îți dă Dumnezeu un pic de minte. Eu așa am fost de mic. I-am zis și lui fiu-meu. Dacă vorbeam 5 limbi străine ca el, aveam 15 hoteluri. Dar nu mai am vârsta. Am aproape 80 de ani. Sunt milioane de oameni care sunt mai deștepți decât mine.

Citește și: FINALA America Express 2023. Prin ce probe vor trece cele două echipe finaliste: „Mi se strânge stomacul când mă gândesc”

Pe lângă minte, Dumnezeu mi-a mai dat și altceva. Știi care este chintesența vieții? Familia și cei cu care te înconjori. Nu cu cine te asociezi. Nu recomand la nimeni să se asocieze. Nu mă asociez cu nimeni, nici dacă știu că mor.

Am fost asociat cu doi, ambii milionari. M-au pârlit amândoi. Și i-am zis lui fiu-meu. Cât trăiesc eu să nu facă nicio asociere cu nimeni. Filosofia e familia și e important și ce oameni angajezi. Eu anul acesta am dat la 3 salariați de-ai mei, 3 apartamente gratis. De 300.000 de mii de euro apartamentul. Și nu sunt membrii ai familiei mele.

Sunt oameni care lucrează cu mine de peste 20 de ani. Peste 10 ani, dacă nu mai sunt eu, e fiu-meu și le dă câte o vilă sau tot câte un apartament. Din 10 în 10 ani, la 3-4 oameni așa fac. Și mai am pe unul credincios care stă la blocuri zi de zi și o să îi dau tot așa, o locuință să stea cu toată familia.

Singur nu poți. Iar dacă nu ai oameni cinstiți și loiali lângă tine, nu faci nimic. Poți să aluneci rău de tot, cum am făcut eu acum vreo 10 ani”, a dezvăluit Mitică Dragomir, conform Fanatik.

Citește și: Cum a reușit o elevă din Iași să câștige aproape 3.000 de lei din TikTok, într-o singură noapte: „Nu am mai mers la școală de somn, dar a meritat”