Exclusiv! Falsul călugăr Cristi Călin: „Făceam parte dintr-un serviciu secret! Am fost la Cotroceni, unde m-au întrebat de Ciolacu și Dragnea”

Cristi Călin, omul care a dezvăluit așa-zisele orgii sexuale în care erau implicați politicieni, a făcut câteva afirmații noi halucinante în emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu.

06 oct. 2022, 23:54
Exclusiv! Falsul călugăr Cristi Călin: „Făceam parte dintr-un serviciu secret! Am fost la Cotroceni, unde m-au întrebat de Ciolacu și Dragnea”

Noi dezvăluiri senzaţionale ale călugărului Călin, pe care ÎPS Teodosie l-a trimis la un examen psihiatric.  Joi seară, la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, așa-zisul călugăr Cristi Călin, cel care a declanșat un scandal uriaș prin dezvăluirile pe care le-a făcut privind posibile orgii sexuale, a continuat cu poveştile,  mărturisind inclusiv că face parte dintr-un serviciu de informații românesc, fără a-l nominaliza.

EXCLUSIV ÎPS Teodosie, virulent la adresa așa-zisului călugăr care a declanșat scandalul sexual: Nu bănuiesc pe nimeni decât pe Satana
Mai mult acesta a spus că a fost angajat cu contract de către serviciul secret, că i s-a cerut să pregătească din punct de vedere tehnic spațiile în care aveau loc orgiile sexuale pentru a fi înregistrați participanții. Acesta a susținut că a avut o misiune și că a primit tehnică audio-video, pe bază de proces-verbal, de la colaboratorul său din respectivul serviciu secret:

“Fac parte dintr-un serviciu de informații! Este autorizat, face parte din sistemul legal, este controlat de Parlamentul României. (…) Nu sunt ofițer acoperit, ci agent. Am semnat un contract. Aveam tehnică (n.n. de interceptare) luată cu proces-verbal și serie de inventar. Nu făceam acest lucru de capul meu. Nu vă pot spune despre ce serviciu secret este vorba, nu am spus nici doamnei procuror acest lucru.”

EXCLUSIV VIDEO Interviu cu călugărul Călin, cel care denunţă mai mulţi prelaţi ai BOR pentru abuz sexual: „Dacă eşti pedofil şi violezi copii, poţi să mai fii tu slujitorul Bisericii?”

Dezvăluirile nu s-au oprit aici. Falsul-călugăr Cristi Călin a dezvăluit că vinerea trecută a fost invitat la Palatul Cotroceni, unde a stat de vorbă cu “doamnă consilier de stat” a președintelui Klaus Iohannis care i-a cerut toate detaliile legate de orgiile sexuale.

După ce a fost audiat la Poliție, presupusul călugăr care a r fiavut relații sexuale cu deputatul Aurel Bălășoiu denunță public comportamente homosexuale la vârful Bisericii Ortodoxe Române. Într-o scrisoare adresată Patrarhului Daniel, Cristi Călin susține că s-a infiltrat în cercurile de homosexuali din Biserică și a obținut imagini compromițătoare, de natură sexuală, cu mai mulți arhiepiscopi și preoți.

Anterior, Arhiepiscopia Tomisului l-a acuzat pe Cristi Călin de calomnie. „Dacă cineva acuză pe IPS Teodosie, trebuie să prezinte și dovezi, altfel acuzele devin calomnii. Avem serioase îndoieli cu privire la credibilitatea informațiilor pe care Cristi Călin le lansează cu referire la IPS Teodosie, câtă vreme, după cum însuși declară în interviu, acționează din frustrare pentru faptul că a fost exclus din monahism și exmatriculat de la două Facultăți de Teologie, urmare a unui comportament dovedit incompatibil cu morala creștină: calomnie, comerț neautorizat, port ilegal de uniformă clericală, actualmente făcând parte dintr-o biserică-pirat, nicidecum din BOR, iar în Arhiepiscopia Tomisului a fost depistat, anul trecut, colectând ilegal bani în numele Bisericii”, a transmis purtătorului de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tănăsescu.

Parchetul de pe lângă ÎCCJ s-a sesizat din oficiu marți cu privire la săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor ca urmare a informațiilor apărute în presă referitoare la săvârșirea acestei fapte de deputatul Aurel Bălășoiu. A fost deschis și un dosar pentru viol.

Cristi Călin a fost implicat în mai multe scandaluri în ultimii ani, fiind de mai multe ori în vizorul poliției după ce s-a îmbrăcat în haine de călugăr, fără să dețină această calitate, și a cerut donații de la credincioși.