EXCLUSIV: Fiica lui Cozmin Gușă a fost abordată de frații Tate. Cum își racolau victimele / „Obișnuia să ne strângă și de gât” – STENOGRAME

Daria Gușă (19 ani), fiica lui Cozmin Gușă, politolog, jurnalist și președinte al Federației Române de Judo, a fost abordată de Andrew Tate, luptătorul care face bani pe bandă rulantă din prostituție.

05 ian. 2023, 22:42

Tânăra a primit avansuri în social media pe vremea când era minoră, la vârsta de 16 ani. La acea vreme, ea studia în București. Daria a povestit joi seara, 5 ianuarie, la România TV, cum proceda bărbatul cu tulburări de comportament.

Andrew Tate i-a scris pe Instagram Dariei. El și-a exprimat surprinderea printr-un mesaj text față de faptul că fiica lui Cozmin Gușă este româncă. Mesajul a fost însoțit de un emoji „prietenos”. Daria cunoștea „reputația” fraților Andrew și Tristan Tate, așa că nu a continuat discuția.

În schimb, Daria povestit că și alte colege ale sale au primit mesaje de la controversatul britanic. Andrew folosea metoda „loverboy”. Principalele victime, copilele, minorele, elevele de liceu. Se comporta galant cu ele, le conducea cu mașina de lux, le scotea la restaurante scumpe, întreținea relații sexuale cu ele. Dacă erau refuzați, începeau să se comporte violent.

Mai apoi, victimele erau îndemnate să se prostitueze.

„Andrew Tate a declarat că are minimum 75 de iubite care fac asta. Nu vreau să-mi imaginez câte are, de fapt. A spus că i se pare cea mai simplă, cea mai ușoară metodă de a face bani”, a mai declarat Daria Gușă.

Peste 100.000 de urmăritori are Tate în social media, plătitori de abonamente, pentru a urmări conținut necenzurat. Astfel, britanicul primea doar din această activitate 5 milioane de euro, la care se adaugă banii obținuți din prostituție. De asemenea, frații Tate dețin și o licență de cazinouri.

Daria Gușă, fiica lui Cozmin Gusă, în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV, joi, 5 ianuarie 2023

 

Daria Gușă, în direct la România TV (VIDEO)

 

Cum își racola victimele Andrew Tate

 

Tot joi au fost făcute publice stenograme care arată cum procedau frații Tate în racolarea victimelor.

Emory (ANDREW TATE) : Trebuie să înțelegi că, odată ce ești a mea, vei fi a mea pentru totdeauna. O femeie nu își părăsește niciodată bărbatul. Voi fi ultimul bărbat din viața ta.

Emory: Ce ne facem dacă ne îndrăgostim și te răpesc să te aduc la București?

Fată: Nu cred că e răpire, dacă eu vreau să vin.

Emory: Mai întâi trebuie să văd în ochii tăi că nu vei putea trăi niciodată fără mine. Si apoi pot avea încredere în tine să îți arăt totul

Fată: Adu un inel cu tine când vii 😊

Emory: Poți fi suficient de iubitoare ca să fii soție? Să fii mereu lângă mine, oriunde merg? Să vorbești cu 0 bărbați în afară de mine? Ride or die? 😊

Emory: Trebuie să te muți în România cu mine, să fiu cu ochii pe tine.

Emory: Ești a mea. Să nu uiți asta. Și să te porți ca atare. Vom fi împreună curând.

Fată: Dar pot să am încredere în tine?

Emory: Da. Poți.

Emory: Te vei muta în România cu mine. Planific când ajung acolo. Mai întâi, s-ar putea să trebuiască să merg la Praga câteva zile.

Emory: Și ne întâlnim în România.

Emory: Și vreau să știu că ești hotărâtă

Emory: Serioasă de căsătorie.

Fată: Da. Sunt serioasă.

Mai mult, două victime au povestit cum procedau psihopații agresori.

„În prima noapte mi-a cumpărat vreo 5 sticle de vin, deci m-am îmbătat complet. Pentru că eu nu am mai lucrat niciodată în domeniul videochatului. Și eram foarte, foarte emoționată.

Și în acea noapte doar am stat în pat și Andrew m-a lovit cu pumnul în braț. M-am dus la baie și am plâns. M-a durut foarte tare că m-a lovit în braț dintr-o dată, fără motiv. Eram foarte confuză.

Îmi cer scuze…nu vreau să plâng!”, a relatat una dintre victime, pentru Vice.

Pe măsură ce afacerea de videochat a luat amploare, comportamentul brutal al acestora s-a accentuat.

„Când ne-am mutat într-un apartament mai mare, mai multe fete au venit să lucreze pentru Andrew. Și atunci am fost martoră la atâtea abuzuri, fizice și verbale. Nu doar asupra mea, ci și a fetelor implicate și a devenit totul mai rău. L-am văzut lovind femeile cu o curea. Obișnuia să ne strângă și de gât.

Mi-a zis că nu-i pasă dacă sun la poliție, că mă va bate de mă va rupe, atunci am știut că trebuie să nu mai lucrez pentru Andrew. Prin martie-aprilie și atunci am mers și la poliție și nu s-a făcut nimic atunci. Nu m-au interogat, nimic”, a povestit o altă victimă.