Cum îşi racolau victimele Tristan şi Andrew Tate. Una dintre tinere credea că se mărită cu un milionar, dar a ajuns să facă videochat. Detalii incredibile din dosar

Detalii incredibile din dosarul fraţilor Tristan şi Andrew TATE, milionarii proxeneti care au ajuns vedete pe reţelele de socializare. Judecătorii scriu în motivarea arestării că fratii Tate tratau femeile ca pe un mijloc de a obține câștiguri uriase. Dosarul vine cu detalii despre modul în care fratii Tristan şi Andrew Tate îşi recolau victimele de pe reţelele de socializare prin metoda loverboy.

05 ian. 2023, 13:29
Cum îşi racolau victimele Tristan şi Andrew Tate. Una dintre tinere credea că se mărită cu un milionar, dar a ajuns să facă videochat. Detalii incredibile din dosar

Andrew și Tristan Tate se află după gratii. Judecătorii au emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele celor doi milionari britanici. Motivarea arestării fraților britanici aduce detalii încredibile despre modul în care Tristan şi Andrew Tate îşi racolau victimele.

Citeşte şi: Victimele lui Tristan şi Andrew Tate încep să facă plângeri la DIICOT. Ce probe au ridicat anchetatorii din vila britanicilor, în care aveau studioul de videochat

 

Una dintre victimele fraţilor Tristan şi Andrew Tate credea că se mărită, dar a ajuns să facă videochat

Frații Tristan şi Andrew Tate racolau tinere prin metoda loverboy. De altfel, anchetatorii au identificat şase dintre victime.

În motivarea arestării celor doi milionari britanici, judecătorii au reţinut că Tristan şi Andrew Tate le mințeau pe tinere că vor începe o relație cu ele, că se vor căsători cu ele, doar că în loc să ajungă la altar, ajungeau în faţa unui laptop să facă videoclipuri care erau urcat pe site-uri destinate adulților şi care le aduceau celor doi fraţii mii de euro.

„Astfel cum s-a arătat, inculpații au acționat într-o manieră similară în ceea ce privește persoanele vătămate și victimele, inculpații… și… inițiind relații amoroase cu acestea, pentru ca apoi să le introducă în casa unde se aflau și celelalte fete și unde intrau sub supravegherea și coordonarea inculpatelor… și…, care se asigurau ca acestea să producă conținut foto și video, ce era ulterior postat pe platformele… în vederea obținerii de profit”, se arată în motivarea judecătorilor, potrivit spynews.ro.

Citeşte şi: Imagini incendiare cu ”îngerii lui Tate”. Cine sunt Luana Radu și Georgiana Naghel, femeile arestate pentru complicitate în dosarul fraților Tate

Una dintre fete credea că se va căsători cu unul dintre fraţii Tate.

„Faptul că persoana vătămată… a fost recrutată de către inculpatul… prin inducere în eroare cu privire la intenția de a pune bazele unei relații de căsătorie sau concubinaj și existența unor false sentimente ale inculpatului față de persoana vătămată rezultă și din conversațiile purtate prin intermediul aplicației de comunicare la distanță (…) declaraţiile persoanelor vătămate și ale martorelor audiate în cauză au relevat un tipar în modul de acțiune al inculpaților, care conferă greutate şi credibilitate declaraţiilor luate în mod individual (…) aspectele rezultate din conversațiile purtate între victime și inculpați prin intermediul aplicației…”, se mai arată în document.