EXCLUSIV. Fiica lui Vadim Tudor, declaraţii emoţionante despre Florin Condurăţeanu: „Se bucură că se întâlneşte cu tata din nou, în altă dimensiune”

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a făcut declaraţii emoţionante despre Florin Condurăţeanu. Iubit de o țară întreagă, adorat de familie şi prieteni, jurnalistul este extrem de regretat. Multe nume cunoscute au venit să îşi îi aducă un ultima omagiu.

30 iun. 2021, 22:14
EXCLUSIV. Fiica lui Vadim Tudor, declaraţii emoţionante despre Florin Condurăţeanu: „Se bucură că se întâlneşte cu tata din nou, în altă dimensiune”
Fiica lui Vadim Tudor, declaraţii emoţionante despre Florin Condurăţeanu

Fiica lui Vadim Tudor, declaraţii emoţionante despre Florin Condurăţeanu. Soția regretatului jurnalist a vorbit cu lacrimi în ochi despre povestea lor de dragoste, dar și de admirația pe care i-a purtat-o zeci de ani soțului ei.

El era un om extrem de bun şi generos. Nu l-am auzit niciodata sa critice pe cineva. Si-a iubit colegii, a indrumat tinerii, nu a avut nicio urma de egoism. Putea sa critice, dar niciodata. Mereu a spus, a venit un copil atat de talentat. El nu a conceput niciodata nimic in afara Romaniei. Totul este despre Romania. El era un om bun si extrem de bucuros. Am un sentiment de implinire si bucurie in toata aceasta iubire pentru ca am vazut efectiv un exod de iubire. Oameni pe care nu i-a cunoscut.

A venit o domnisoara de la care el a comandat un pateu. A venit o doamna avocat care mi-a lasat o scrisoare pentru el. Eu i-am pus-o in cosciug. Asta a fost. „Draga florin, ne-ai umplut viata. Ai fost eroul nostru, ramai nemuritor”. M-a impresionat! Le multumesc tuturor celor care au venit sa isi ia ramas bun de la el. Si durerea e mare. A murit brusc, nu ma pot obisnui cu ideea ca nu ii voi auzi vocea recunoscuta„, ne-a declarat, în exclusivitate, soţia lui Florin Condurăţeanu.

Citeşte şi: Omagiul deosebit pe care Victor Ciutacu i l-a adus lui Florin Condurăţeanu. Sicriul regretatului jurnalist, acoperit cu drapelul eroilor. VIDEO

Fiica lui Vadim Tudor, declaraţii emoţionante despre Florin Condurăţeanu

A fost in primul rand prieten bun cu tata si l-am cunoscut pentru ca tata vorbea foarte des cu dumnealui, si la telefon, se si intalneau, erau asemanatori si cred ca asta ne-a apropiat atat de mult. Impartasea aceleasi valori ca si tata. Era un om care si-a iubit foarte mult tara si vorbea foarte frumos despre tot ceea ce inseamna Romania. E pacat ca pleaca oameni care gandesc asa.

Iubeau Romania mai preus de orice si au fost putini in tara asta capabili de sacrificiu pentru tara, e pacat ca pleaca si nu ramane nimeni in locul lor. Daca sunt impreuna dincolo si cred acum sunt, sunt convinsa ca se bucura ca se vad si se intalnesc din nou, in alta dimensiune„, ne-a mărturisit fiica lui Vadim Tudor.

Andrei Păunescu: „Deja sunt atat de multi mortii dragi acolo unde sunt, incat nu mi se mai pare neaparat un avantaj sa fii pe aici. Daca ne legam de realitatea asta, că se duc atat de multi valorosi… de primele cuvinte din „Cel mai iubit dintre pamanteni”… moartea e un fenomen normal, doar oamenii il fac inspaimantator. Poate nu e atat de inspaimantator sa fii in echipa unde e tata, Florin si atatia din Cenaclul Flacara„.

Marius Tucă: „A fost piatra de hotar pentru oamenii cu care a lucrat, pentru generatii intregi. A insemnat pentru noi salvarea vietilor celor apropiatilor noua, parintii, frati, surori, cand aveai nevoie de medic, era primul. O facea neconditionat, ca era 5 dim sau miezul noptii, dadea telefon si era alaturi de tine, este important si am inteles ca salvarea a ajuns dupa 45 de min, ironia sortii, omul care a salvat atatea vieti pe a lui nu a putut sa o salveze„.

Luis Lazarus: „Şi în ultimele momente din viata, altruismul lui a invins”

Ovidiu Zară: „Au trecut mai bine de 30 de ani de cand l-am cunoscut. Eram un elev în presa și nu indrazneam să intru în discuții cu Tutu. Am invatat de la el ce inseamna reportajul. Tutu a fost un om de o simplitate extraordinara, un om care s-a dedicat celorlalti, i-a pus pe ceilalti mai presus decat el.

Avea un suflet atat de mare cat Muntii Carpati, eu n-am crezut niciodata ca omului astuia i se poate intampla ceva, si a murit chiar de ziua ziaristului. Cred că oameni că dansul o să se nască o data la 100 de ani. Doar că dacă erau vreo 100 de oameni în țară asta care să simtă, să gandeasca românește, să aiba caracter ca el, cred că țara asta se schimba de mult.

Probabil ca Dumenzeu e bucuros că acolo sus o să scrie un reportaj frumos și o să-i povestească… tremur… O să ii povesteasca de România, romani și ce a mai ramas din Romania, așa cum o știam noi„.

Elena Cristian: „E foarte greu și astfel de momente sunt grele, am lucrat ore în șir cu el, stătea la redacție peste program, avem multe amintiri. Imi amintesc ce fericit a fost in 2015 cand i s-a oferit cufarul cu amintiri, a povestit multe momente frumoase pe care le-a trait… Un om minunat!

Nu, nu ne-a ajutat doar pe noi care il sunam, colegi, cunoscuti, ajuta pe toata lumea. De asta, ne este asa greu sa vorbim despre el si sunt convinsa ca de acolo, de sus, el vede si aude toate aceste povesti furmoase care se spun despre el si sunt convinsa ca, de fapt nu si-ar fi dorit sa fim imbracati in negru. La mine e o coincidenta pentru ca nu am vrut sa ma imbrac asa. Nu l-am vazut niciodata imbracat in negru”.

Luis Lazarus: „Puteai sa nu-l suni, ca el tot era atent si era alaturi de tine si te sustinea si asa mai departe. Faptul ca a murit in felul in care a murit, a aratat propriu zis ca si in ultimele momente din viata, altruismul lui a invins. A fost el cu fiul lui, asta e tot ceea ce conteaza pentru ca au fost impreuna. Foarte multi au murit singuri. M-am bucurat foarte tare cand am auzit ca el totusi a murit impreuna cu fiul lui„.

https://www.youtube.com/watch?v=O8Jz04sPJFs