EXCLUSIV UPDATE: Alarma cu bombă s-a dovedit falsă. Gabriela Firea, împreună cu Florentin Pandele şi copiii, evacuaţi din Mall Băneasa pentru o alarmă cu bombă GALERIE FOTO

Ministrul Familiei Gabriela Firea se afla duminică, împreună cu familia, la Mall Băneasa, unde au mers să vizioneze un film, în momentul în care angajaţii şi poliţia au început să evacueze centrul comercial din pricina unei alarme cu bombă.

19 iun. 2022, 16:15

UPDATE: 

Controlul pirotehnic, de la complexul comercial din Sectorul 1, s-a finalizat.

Aspectele semnalate nu se confirmă.

Ştirea iniţială

Gabriela Firea a declarat, în exclusivitate pentru România TV, că nici ea, nici copiii nu s-au speriat, dar a apreciat promptitudinea cu care au intervenit forţele de ordine, deplasate la faţa locului într-un număr impresionant.

„Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată de către Poliția Locală, cu privire la faptul că, un bărbat a apelat telefonic Poliția Locală, invocând faptul că a amplasat un dispozitiv exploziv în incinta unui centru comercial, din Sectorul 1 al municipiului București.

La fața locului, se află polițiști din cadrul Poliției Capitalei.

De asemenea, se deplasează grupa pirotehnică, din cadrul SIAS, pentru efectuarea de verificări specifice.”, se arată în comunicatul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

La ieşirea din Mall, Gabriela Firea, care se afla în una dintre sălile de cinema ale centrului comercial, împreună cu mama sa, cu Florentin Pandele şi cu fiii Zian şi David, a declarat reporterului România TV că evacuarea a decurs fără incidente şi a apreciat intervenţia promptă şi profesionistă a forţelor de ordine.

Citeşte şi: Căldura din apartamentele bucureştenilor va lipsi şi iarna viitoare. Nicuşor Dan dă vina pe războiul din Ucraina

„Foarte repede s-au miscat, erau destul de multi si in interior, si de la jandarmerie, si politia locala, era plin peste tot. Sper sa fie o alarma falsa, sa avem o viata normala in bucuresti. foarte repede s-au miscat, erau destul de multi si in interior, si de la jandarmerie, si politia locala, era plin peste tot. Sper sa fie o alarma falsa, sa avem o viata normala in Bucuresti. David o facea pe fotoreporterul, a inceput sa filmeze.”, a declarat Gabriela Firea.

„Am crezut ca e o gluma, asa ca ne miscam foarte incet, pana am iesit din sala de cinema. Eram si mama soacra, care este hipertensiva, ca si mine. Cred totusi ca e o alarma falsa, dar faptul ca s-au mobilizat atatea forte arata ca totusi e un fundament, nu este o gluma. Iar daca totusi este o gluma, sper sa fie trasi la raspundere. Asta mic, speriat, a varsat pe el inghetata. Deci cine a facut aceasta gluma, il rugam sa ne dea detergent. Sincer, mie oricum nu prea mi-a placut filmul, deci a fost in asentimentul meu cel care a sunat. Glumim.”, a adăugat şi Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea.

Citeşte şi: Împuşcături după o urmărire în trafic pe DN 1 şi în Bucureşti. Un bărbat a fost rănit