Împuşcături după o urmărire în trafic pe DN 1 şi în Bucureşti. Un bărbat a fost rănit

Focuri de armă, pe străzile Capitalei. Un bărbat violent și băut, înarmat cu un cuțit, a fost împușcat de polițiști. Totul după ce agresorul i-a amenințat pe agenți și a refuzat să oprească mașina. Bărbatul tocmai își agresase un unchi. Deși victima ceruse ordin de protecție, instanța nu i-a dat câștig de cauză, iar agresorul a profitat.

19 iun. 2022, 14:33
Împuşcături după o urmărire în trafic pe DN 1 şi în Bucureşti. Un bărbat a fost rănit

Împuşcături după o urmărire în trafic în Bucureşti. Totul s-a intamplat dupa ce un tânăr în vârstă de 32 de ani şi-a atacat unchiul. Bărbatul a reuşit să se salveze şi a sunat la 112. De indată oamenii legii au ajuns la locul atacului, dar agresorul a reuşit să scape oamenilor legii. S-a urcat într-o maşină şi a fugit. Mai multe echipaje de poliţie au pornit în urmărirea lui. Într-un final politiştii au reuşit să-l oprească pe DN 1. Şoferul a fost împuşcat în zona picioarelor.

„Doua echipaje au pornit in urmărirea lui. Unul dintre politisti l-a somat sa opreasca, el a incercat sa ia pistolul din mână. Politistul a executat doua focuri de arma în plan vertical, apoi l-a împuşcat pe agresor în zona piciorului”, a spus procurorul.

În urma verificărilor, s-a aflat că unchiul tânărului împuşcat de politişti a mersîn instanta si a cerut ordin de protectie. Judecatorii i-au respins insa cererea. Neavand ordin de restrictie, agresorul s-a dus din nou peste victima, de data aceasta înarmat.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Ulterior, tânărul împuşcat a fost dus la spitalul Militar, dar nu este în stare gravă.

Citeşte şi: Cod rutier 2022. Greşeala pentru care şoferii riscă până la şapte ani de închisoare

Din primele informaţii, şoferul agresor era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citeşte şi: Şoferiţa beată care a ucis 4 muncitori, la Iași, a fost arestată. Mărturia cutremurătoare a unui supravieţuitor: Am auzit o bubuitură în perete, apoi a venit spre noi rostogolindu-se. Nu am avut timp să facem nimic