EXCLUSIV George Simion a răbufnit în direct la România TV: „Aflu de la presă că sunt anchetat de DNA”

George Simion a răbufnit, sâmbătă seară, la emisiunea Andreei Creţulescu. Liderul AUR a dezvăluit că a devenit o ţintă de când partidul în fruntea căruia se află a crescut în sondaje.

17 sept. 2022, 21:22
EXCLUSIV George Simion a răbufnit în direct la România TV: „Aflu de la presă că sunt anchetat de DNA”

George Simion a răbufnit în direct la România TV. Acesta a lămurit zvonul potrivit căruia DNA ar face verificări privind privind finanţarea campaniei AUR din 2022.

George Simion a răbufnit în direct la România TV: „Le suflăm în ceafă partidelor din actuala coaliţie”

Citeşte şi EXCLUSIV George Simion dezvăluie cine a făcut avere de pe urma scumpirilor din energie: „Planul este ca românii să nu mai fie proprietari”

„Am primit de la un jurnalist o pozitie din partea partidului AUR cu privire la dosarul care este la DNA privind finanţarea campaniei din 2022. Nu exista asa ceva, nu avem cunostinta de asa ceva. E normal să stie un jurnalist înaintea noastră?

De când am crescut foarte mult in sondajele de opinie si le suflăm în ceafă partidelor din actuala coaliţie, m-am trezit o ţintă. Nu e o problemă dacă sunt huiduit. Sunt om politic, îmi asum si sa fiu huiduit, si sa fiu aplaudat, si sa fiu terfelit, dar să văd ca se adauga huiduieli la montaj unde nu au fost. La mare parte din televiziuni erau titluri de genul „Simion huiduit”. Aseară erau titluri despre tatăl meu că are dosar ultraj si despre bucătarul de la nuntă că are dosar penal. În fiecare zi tot vor veni astfel de stiri, de atacuri, pe măsură ce AUR va creşte”, a declarat liderul AUR la România Tv.

Potrivit datelor colectate de SOCIOPOL, contorizate la finalul verii, PNL a scăzut puternic, PSD se menține în vârf, iar AUR a bifat o creștere spectaculoasă.

„Potrivit analizei de la finalul lunii august, e o situație interesantă. PNL resimte cel mai puternic limitările electorale guvernamentale, este cu două picioare sub 20%, la 15% (…) USR se ține dintr-un nucleu de intenți, fierbinți, un nucleu de mici tineri frumoși și liberi care nu vor să recunoască faptul că au fost păcăliți”, a declarat sociologul Mirel Palada la România TV.

Sondajul realizat de către SOCIOPOL  arată astfel:

PSD – 32%;

AUR – 25%;

PNL – 15%;

USR – 11%;

UDMR – 6%.

Citeşte şi EXCLUSIV | George Simion așteaptă zeci de mii de români în stradă, la protestele antiguvernamentale: „Să-i ferească Dumnezeu pe guvernanți de furia poporului român, care e în clocot!”