EXCLUSIV George Simion: „Ăsta este planul actualei guvernări, vânzarea ţării”

Preşedintele AUR, George Simion, a intervenit telefonic, duminică seară, la România TV, pentru a comenta informaţia conform căreia aproape jumătate din terenurile arabile din România a fost vândut către străini.

06 iun. 2021, 20:43
EXCLUSIV George Simion: „Ăsta este planul actualei guvernări, vânzarea ţării”

George Simion susţine că acest procent ar trece chiar de 50%, lucru ce va fi scos la iveală odată cu recensământul pământurilor.

„Probabil recensamantul pamantului care urmeaza o sa ne arate ca am depasit 50% din teren vandut strainilor. Ne mai vin mesaje din teritoriu ca se fac mute ilegalitati cu subventiile de la APIA.

Actuala guvernare asta are in plan, vanzarea tarii, de la companiile strategice, pana la terenuri. Romania, daca avea o strategie de tara, putea sa hraneasca jumatate de Europa. Este o politica antinationala dusa de 30 de ani de toate partidele. Aceasta coalitie de la guvernare trebuie sa paraeasca cat mai repede puterea. De aceea si motiunea de cenzura trebuie sa treaca. AUR e singura forta politica care s-a opus acestui PNRR.

Vedem rezultatele acestei guvernari, nu mai suntem stapani pe propriile pamanturi, statuia lui Mihai Viteazul vandalizata, majoritatea romanilor plecati din tara, am ajuns groapa de gunoi a Europei.

Importam gunoaie si exportam grane, dupa care importam paine la preturi pana la de 12 ori mai mari.”, a spus George Simion, în exclusivitate, la România TV.

George Simion: „USR nu este în stare să administreze un sector darămite o ţară”

Preşedintele AUR a comentat şi situaţia din sectorul 1, unde războiul dintre primarul Clotilde Armand şi compania de salubritate cu care are contract a făcut ca sectorul să fie îngropat în gunoi.

„Vedem incapacitate administrativa, doamna Clotilde Armand nu poate administra, nu se intelege nici cu cei de la PNL si vrea sa apeleze la solutii ilegale, cum ar fi acea stare de alerta. Ne batem joc de aceste notiuni, stare de alerta, de urgenta, cum s-a facut si in timpul pandemiei. Este cea mai bogata primarie si locuitorii sectorului 1 sunt ingropati in gunoaie.

Din pacate, asta insemna USR la guvernare, nu sunt in stare sa administreze un sector, daramite o tara. Speram sa nu mai vedem astfel de prosti administratori votati de romani, daca au fost votati, pentru ca vedeti cate suspiciuni exista.”, a adăugat preşedintele AUR, George Simion.

Citeşte şi: Ludovic Orban, despre lupta cu Florin Cîţu, pentru preşedinţia PNL: „Nu sunt genul care să fac poze ca să-mi arăt sprijinul”