George Simion susţine că AUR a strâns peste două milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis. „Românii nu îl mai vor”

Preşedintele AUR a anunţat marţi că au fost strânse peste două milioane de semnături pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis.

28 iun. 2022, 13:18
George Simion susţine că AUR a strâns peste două milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis. „Românii nu îl mai vor”

George Simion a afirmat că semnăturile pentru demiterea preşedintelui au fost depuse în şedinţa plenului comun.

„S-au totalizat până aseară, la 4 dimineaţă, la sediul AUR. Românii nu îl mai vor pe Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte”, a spus liderul AUR, potrivit News.ro.

George Simion vrea demiterea lui Klaus Iohannis. „Avem o majoritate ticăloasă în Parlament care refuză să ducă la bun sfârşit voinţa românilor”

Citeşte şi: EXCLUSIV George Simion spune pe cine a deranjat fostul ministru al Agriculturii: „Este executat, a fost sinucis! Miroase a impunere de afară”

Simion a amintit că această campanie de demitere a preşedintelui Klaus Iohannis s-a bucurat de o largă susţinere pe străzile oraşelor din România.

„Avem o majoritate ticăloasă, aici în Parlament, care refuză să iniţieze şi să ducă la bun sfârşit voinţa românilor de a-i curma mandatul lui Klaus Iohannis”, a afirmat deputatul AUR.

”Suntem singurul partid de opoziţie şi datorită acestui lucru am demarat strângerea de semnături pe care le vom duce în plenul reunit al celor două Camere”, a anunţat Simion, arătând că nici formaţiunea lui Ludovic Orban nu s-a alăturat acestui demers.

Citeşte şi: George Simion, mesaj viral pe Tik Tok. O fană a anunţat că-l fură pe ginerică la nuntă VIDEO