EXCLUSIV George Simion cheamă din nou românii în stradă: „De la liturghie, la protest. Sunt protestele foamei, ale disperării”

Liderul AUR îi avertizează pe români că va fi prea târziu pentru proteste după ce facturile umflate vor fi emise în noiembrie.

10 oct. 2022, 13:11
EXCLUSIV George Simion cheamă din nou românii în stradă: „De la liturghie, la protest. Sunt protestele foamei, ale disperării”

George Simion nu renunţă la proteste, deşi a fost luat cu mascaţii din Piaţa Victoriei în această lună. „Membrii noştri de partid şi-au inceput ziua mergand la Sfânta Liturghie, dupa aia au ieşt la protest. Toti românii care sunt nemultumiţi trebuie să iasă în strada, se vor lua proprietăţile românilor de către banci şi distribuitori”, a declarat liderul AUR în exclusivitate la România TV.

Tu, ca guvernare, cum sa admiţi sa fie jefuita populaţia? Asta face Virgil Popescu (n.r.: ministrul Energiei): trebuie să nu mai închidem minele, să dăm drumul la termocentrale”, spune Simion.

George Simion (AUR) a răbufnit după majorarea taxelor: „Este infracţiune împotriva românilor”

„Proteste au fost şi duminică în toată ţara. Sunt proteste peste tot din cauza facturilor. Aceste sunt imaginile României adevărate, protestele foamei, ale disperării, oamenii văd ce se întâmplă peste tot în ţară din cauza facturilor. Eu am spus de ce organizăm aceste proteste în toată ţara şi de ce cred că în  luna octombrie trebuie sa fie luna protestelor. În noiembrie o sa fie mult prea târziu. Duminică, în toate municipiile  reşedinta de judeţ, cu exceptia Iaşiului, unde e Cuvioasa Parascheva, am vrut sa ţinem paşnic toate manifestăriile însă este foarte greu pentru că multi din manifestanti spun ca e greu, pentru ca nu mai rezistă”, a mai spus George Simion la România TV.

George Simion aruncă bomba în politica românească: „Bode este pregătit pentru conducerea liberalilor. Sunt oameni de paie la conducerea partidelor”

„Au inceput sa le vină facturile. Multi ziceau să mai aşteptam o lună cu protestele. Toate facturile sunt executorii şi vom ajunge ca românii să fie datori cu aceste facturi. Vin regularizari pe multe luni în spate si nu vor avea de unde. Toti românii să se revolte, sa nu stea liniştiti acasă pentru că acasă le vor veni facturile uriaşe şi nu vor putea sa plăteasca, iar noi nu o să-i putem ajuta. Preturile vor mai creşte şi el, deşi avem capacităţi energetice enorme, termpocentrale, Cernavodă, iar noi plătim mai mult ca toată Europa. Românii au işeit şi vor ieşi în stradă, de acolo s-a născut AUR, noi îi vom apăra cum putem pe români„, a mai spus George Simion la România TV.

George Simion a mers la INML pentru a-şi scoate certificat medico-legal după ce a fost săltat de poliţişti din Piaţa Victoriei