EXCLUSIV | George Simion, dezlănțuit când a fost întrebat dacă o primește pe Gabriela Firea în AUR: „Cei care au dus România în acest dezastru nu au ce căuta la noi în partid”

George Simion desființează PSD după izbucnirea scandalului privind "azilele groazei". Șeful AUR spune că social-democrații își bat joc de România și de bătrânii țării de 33 de ani.

15 iul. 2023, 23:18
EXCLUSIV | George Simion, dezlănțuit când a fost întrebat dacă o primește pe Gabriela Firea în AUR: „Cei care au dus România în acest dezastru nu au ce căuta la noi în partid”

Întrebat dacă ar accepta-o pe Gabriela Firea în AUR, George Simion a declarat: „Cu siguranță cei care au condus până acum România de 33 de ani și au dus-o în dezastrul în care se află nu au ce căuta în AUR. E un partid nou, care vrea altceva. Nu o luăm nici pe Gabriela Firea, nici pe USR-iști”.

Citește și EXCLUSIV | Gabriela Firea, interviu la RomâniaTV despre scandalul privind „azilele groazei”: „Fiecare persoană care a greșit trebuie să plătească. Nu trebuia să spun de candidatura la Primăria Capitalei”

George Simion: „I-am spus Gabrielei Firea că cineva din PSD nu-i dorește binele”

„I-am spus Gabrielei Firea că cineva din PSD nu-i dorește binele pentru că i-a pus în brațe acel observator național al copiilor și i-a pus o lege împotriva căreia au ieșit în stradă 20.000 de oameni. Joi, în Piața Victoriei, am văzut vreo 100-150 de reziști pe un subiect foarte apăsător și emoționant. În luna mai, împotriva acelui PLx 145 au ieșit în stradă 20.000 de oameni pentru că numai ideea de a separa copilul de familie a stârnit o revoltă uriașă. Cei care i-au pus în brațe Gabrielei Firea acea lege, pentru că nu era a ei…”, a declarat șeful AUR.

„Cred că nu sunt de mine aceste discuții, dacă a plâns Gabriela Firea, dacă nu a plâns… Noi de un an de zile tot spunem că vrem să construim un spital. Nu suntem lăsați, așa că am început să construim un spital mobil”.

George Simion a spus că a vorbit cu mai mulți bătrâni pe tema acestui scandal al neregulilor din azile. „Noi am vorbit cu bătrânii din Ilfov și ne-au spus că nu vor mai vota PSD pentru că și-au bătut joc de ei și pentru felul cum sunt tratați. Iată ce face PSD în primării, într-un guvern al PSD. Eu cred că domnul Ciolacu nu-și dă seama unde a intrat. Realitatea nu poate fi fardată, cu toții am văzut ce se întâmplă acolo. PSD conduce România de 33 de ani și își bate joc de bătrânii țării. Nu știu, era rudă cu Pandele, nu era rudă cu Pandele, era apropiat cu Firea, nu era, nu știu. Dar ce vreau să spun e că pare ca Firea are 4 sau 5 angajați. Primeau 2500 de euro. Nu situ unde îi dădea, dar asta e realitatea”, a spus Simion.

Citește și EXCLUSIV | Florentin Pandele, despre legătura dintre Ștefan Godei, patronul „azilelor groazei”, și Gabriela Firea: „Cine a greșit să meargă 100 de ani la pușcărie”