EXCLUSIV George Simion, după ce Dragnea l-a acuzat că este „omul americanilor”: „Îl sfătuiesc să nu mai gătească cu ciuperci, se pare că unele sunt halucinogene”

Preşedintele AUR George Simion a intervenit telefonic în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV, pentru comenta ultimele informaţii privind greva profesorilor, după ce încă o ofertă a Guvernului a fost refuzată miercuri seară de delegaţia sindicatelor din Educaţie.

31 mai 2023, 23:05
EXCLUSIV George Simion, după ce Dragnea l-a acuzat că este „omul americanilor”: „Îl sfătuiesc să nu mai gătească cu ciuperci, se pare că unele sunt halucinogene”

George Simion a vorbit şi despre ultimul scandal declanşat în Parlament, explicând aparenta altercaţie pe care a avut-o miercuri cu mai mulţi parlamentari USR.

„Cred ca ati vazut imaginile, daca ei nu reusesc niciodata sa termine un lucru… N-au taiat pensiile speciale, nu au facut nimic. Ei sustineau ca sunt pancarte ale profesorilor si le-au abandonat prin Parlament. Am zis sa le ducem macar in biroul viitorului premier, sa vada cerintele. Cert e ca rezistii le abandonasera pe hol.

Au mai aparut acuzatii ca sunt coordonate protestele si ca fac jocul Moscovei. Protestele profesorilor sunt oneste si justificate, iar noi cerem Guvernului sa remunereze corect educatorii noii generatii.”, a declarat George Simion, la România TV.

Întrebat de Victor Ciutacu dacă are discuţii cu Marcel Ciolacu în vederea formării unei viitoare coaliţii de guvernare, în condiţiile în care AUR a ajuns la aproximativ 20% în sondaje, George Simion a dezvăluit care este singura alianţă pe care o ia în calcul.

Citeşte şi: George Simion revine la temele „de casă”: „AUR vrea o confirmare din partea tuturor grupurilor parlamentare că susţin familia naturală”

„Domnul Ciolacu este la breloc cu domnul Iohannis, de ce sa ma sune pe mine. Nu am zis ca m-a sunat, asa s-a zis si de Tarziu ca s-a vazut cu Coldea si nu e adevarat. Avem un dialog constructiv cu toate fortele politice, dar alianta la guvernare noi facem doar cu romanii, ca am vazut ei cum guverneaza de 30 de ani. Noi ne dorim alegeri anticipate, ca sa ajungem cat mai repede la votul romanilor. Ce fac sociologii cu sondarea sunt numai manipulari, dar la nivel de simpatie populara noi suntem pe primul loc.”, a adăugat Simion.

Preşedintele AUR susţine în continuare că este ţinta forţelor oculte din România, principalul acuzat fiind Florian Coldea.

„Ministerul de Interne al domnului Bode trimite masini sa ma urmareasca, ceea ce ma face sa cred ca acest personaj toxic, Coldea, inca mai are sfori de care sa traga. Am spus, niciodata nu m-am intalnit cu Florian Coldea, in schimb stiu cine s-a intalnit. Domnul Liviu Dragnea, pe care il sfatuiesc sa nu mai gateasca cu ciuperci, ca se pare ca unele sunt halucinogene. Pai ce sa fac, daca toti zic ca suntem oamenii rusilor, si Dragnea zice ca suntem ai americanilor, eu ce sa mai cred? Eu am auzit ca ne pregateste Coldea niste dosare si l-am confruntat direct pe domnul Helvig si l-am intrebat daca domnul Coldea face de capul lui si domnul Helvig mi-a confirmat că face de capul lui”, a încheiat George Simion.

Citeşte şi: Noi negocieri miercuri seară! Minciunile lui Iohannis şi ale guvernanţilor în negocierea cu sindicatele din Educaţie. Ultima ofertă făcută profesorilor este mai mică decât cea iniţială, prin vouchere