EXCLUSIV George Simion este în alertă înainte de nuntă: „Vrem să ştim cine intră, pentru că avem informaţii că vor să vină oamenii lui Virgil Popescu”

Preşedintele AUR, George Simion, a intervenit luni, prin telefon, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, pentru a răspunde acuzaţiilor că ar fi controlat de Masonerie şi că ar fi reptilian.

08 aug. 2022, 22:58
EXCLUSIV George Simion este în alertă înainte de nuntă: „Vrem să ştim cine intră, pentru că avem informaţii că vor să vină oamenii lui Virgil Popescu”

George Simion a spus, în emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu, că este obişnuit cu astfel de acuzaţii şi insinuări, dar că toate acestea sunt ridicole. De asemenea, Simion a amintit că AUR nu s-a aflat niciodată la guvernare, astfel încât să prejudicieze statul român.

„Nici nu stiu, ma vede sotia in direct si afla de la dumneavoastra ca am coada. Am zis sa intru pentru ca suntem acuzati de fel de fel de ineptii, ca avem stapani, masoni, servicii, ca suntem tradatori, ca ne-am vandut la OMV, de parca noi am votat vanzarea gazelor naturale. Din registrul acesta sunt acuzatiile astea ca am stapani, reptilieni sau stapani in general.”, a spus preşedintele AUR.

George Simion a comentat şi propunerea legislativă europeană ca bărbaţii să aibă obligatoriu un concediu paternal de două luni, în care să ajute mamele la creşterea nou născutului.

„Eu credeam ca d-asta au facut pandemia, ca sa stam alaturi de consoarte mai mult timp. S-ar putea sa revina, deja se anunta o scadere a numarului de morti, ca sa creasca in saptamanile urmatoare, e de rasul curciilor.

Intr-adevar, exista planul acesta de resetare, trebuie sa devina barbatiiu cat mai femei si femeile cat mai barbate, ca sa se uniformizeze societate. S-a mai incercat in dictaturi, nu s-a reusit, nu vor reusi nici acum.

Sa stau cu nevasta e un lucru normal, dar asta nu inseamna sa faca barbatul ce face femeia si invers. Eu nu as face nimic din obligatie, ci fac natural, din convingere.”, a mai declarat Simion.

Citeşte şi: Spectacol cu George Simion şi ÎPS Teodosie. Au cântat cu patos, alături de enoriaşi, cântecul patriotic „Treceți, batalioane române, Carpații!” VIDEO

În final, preşedintele AUR a venit cu noi precizări legate de nunta sa din 27 august, la care spune că vor participa aproximativ 15.00 de români.

„Asa este, vom avea doua tone de branza pentru mamaliguta cu branza. Ne ajuta multi din apropiatii nostri, iar domnul Becali este un om patriot si credincios, ne ajuta si el. Va veni doar la cununia religioasa, dansul nu mai merge de mult la petreceri. Ciobanii din Polovraci ne vor ajuta cu berbecuti, sa facem la protap, vom mai avea sarmale. Rugaminte mare-mare este sa se inregistreze toata lumea pe site, pe GeorgeSimion.ro, pentru a putea avea bratara de acces. Inscrierile se fac pana in 20 august, dar vrem sa stim cine intra, pentru ca avem informatii ca vor sa vina oameni de-ai lui Virgil Popescu.

O sa Cante Sava Negrean Budeanu, Sofia Vicoveanca, Phoenix, multa muzica aromaneasca. Noi avem experienta organizarii, este totul calculat, balotii sunt instalati, sa avem vreme buna si sa fim sanatosi. Si daca ploua, ne racoreste, ca in august avem problema cu caldura.

Am spus, darul nu este obligatoriu, daca cineva vrea, il redirectionam sa faca o donatie pentru spitalul mobil pe care vrem sa-l facem, sa ajunga in toate colturile tarii. O sa aiba dotari de cateva sute de mii de euro, aparate de oftalmologie, de stomatologie etc, si vom merge cu el prin Romania.N-am nicio problema, trec toate darurile in declaratia de avere.”, a încheiat George Simion.

Citeşte şi: EXCLUSIV Victor Ponta prognozează falimentarea României: „Ne vom adânci în criză. Cât timp plătim dobânzi, vom primi împrumuturi. Iohannis, Ciucă habar n-au de economie, n-o înţeleg, nu vor s-o înveţe”