EXCLUSIV George Simion: „Eu am ieşit să liniştesc românii, că nu o să fie nicio stare de criză şi nicio încorporare. E o psihoză”

Preşedintele AUR George Simion a intervenit prin telefon, din Varşovia, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, pentru a explica postarea de pe pagina sa de socializare, în care a promis românilor că nu va exista stare de criză pe teritoriul României.

10 mart. 2022, 22:24
EXCLUSIV George Simion: „Eu am ieşit să liniştesc românii, că nu o să fie nicio stare de criză şi nicio încorporare. E o psihoză”

George Simion a explicat faptul că starea de criză nu este prevăzută nicăieri în Constituţie şi a susţinut încă o dată că îşi va chema simpatizanţii la protest, dacă o astfel de prevedere va intra în vigoare, prin orice mijloc legislativ.

„E evident ca liderii nostri politici nu mai sunt ascultati de romani, asa ca am linistit eu un pic lucrurile. E normal ca romanii sa faca cozi la benzinarii, atata timp cat ministrul Energiei are interese, prin sotia sa, la OMV Petrom.

Nu incepe razboiul, e o psihoza, si trebuie sa linistim romanii, sa vina cineva cu credibilitate sa le spuna sa stea linistiti, ca nu va fi nicio stare de criza si nici vreo recrutare sau incorporare. Ca nu pot avea incredere in Citu. Cei de la MApN au incercat sa linisteasca, dar Citu nu are credibilitate sa fie ascultat.

George Simion: „Nu excludem să ieşim în stradă duminică, să vedem ce spun românii”

Nu exista asa ceva, Citu are probleme psihice, nu are ce stare de criza, nu reinventeaza el Constitutia. E o inventie a lui Citu, ca si certificatul verde. Dâncu a spus ca nu exista asa ceva, doar Citu s-a trezit sa vorbeasca ca il trece pe repede inainte. Saracull premier isi da si el cu stangul in dreptul. Eu sunt in Polonia, unde era si el saracul saptamana trecuta, ramasese singurul cu masca.

E grava situatia, dar nu ajungem la razboi. Polonia are 1,5 milioane de ucraineni refugiati si nu sunt ingrijorati. Nu o sa fie nicio situatie de criza si nicio recrutare.

Daca trece, ne vom opune, in Parlament si in strada, pentru ca suntem singura forta careia ii pasa de romani, iar romanii, dupa 2 ani, trebuie sa aiba liniste. Putem spera la o viata linistita, asa cum au oamenii in Polonia si Ungaria, acolo unde sunt conducatori care tin cu poporu lor.

Noi o sa dedicam urmatoarele doua luni pentru a strange semnaturile pentru suspendarea lui Iohannis, sa terminam curatirea, asa cum l-am dat jos si pe Citu.

Nu excludem sa iesim in strada duminica, dar inca nu e sigur, vedem ce spun romanii. Nu au intrat zilele in sac. Eu vin cu rezultate bune in urma vizitei din Varsovia. Ei aici stiu cine sunt extremistii, cei care au capturat Bruxellesul.”, a declarat George Simion.

Citeşte şi: Primarul Braşovului, Allen Coliban, a şters de pe Facebook fotografia trucată în care apărea alături de preşedintele Ucrainei, Zelenski. Edilul spune că regretă gluma, dar în continuare i se cere demisia