EXCLUSIV | George Simion, furios pe ambasadorul LGBT care s-a pozat în chip de Fecioară Maria cu barbă. „E un accident al naturii. Ar fi îndrăznit să facă la fel şi cu profetul Mahomed?”

George Simion, copreşedintele AUR, a cerut, în direct la România Tv, demiterea lui Riccardo Simonetti din postul de ambasador al comunităţii LGBT la Parlamentul European, pe motiv că "îşi bate joc de tot ceea ce înseamnă creştinism" prin faptul că a fost protagonistul unui pictorial în care s-a fotografiat în chip de Fecioară Maria cu barbă.

06 dec. 2021, 23:02
EXCLUSIV | George Simion, furios pe ambasadorul LGBT care s-a pozat în chip de Fecioară Maria cu barbă. „E un accident al naturii. Ar fi îndrăznit să facă la fel şi cu profetul Mahomed?”

În direct la România TV, George Simion a lansat un atac virulent la adresa lui Riccardo Simonetti.

„E ambasador plătit şi din banii românilor şi ai polonezilor şi ai maghiarilor. Acest domn care îşi bate joc de Fecioara Maria, de Iisus Hristos şi tot ce înseamnă creştinism. E un domn cu nume de italian, propus de Germania ca să stârnească şi mai mult sentimentele care cresc pe zi ce trece, sentimentele de ură împotriva acestei birocraţii de la Bruxelles.

Vă daţi seama ce ar putea orice creştin normal la cap să simtă faţă de Bruxelles când vede că ambasadorul UE pentru relaţia cu minorităţile sexuale face astfel de pictoriale.

Ar fi îndrăznit să facă la fel şi cu profetul Mahomed? Sau noi, creştinii, suntem mai răbdători şi permitem orice?

Europa este un continent creştin, iar creştinii, indiferent de confesiune, trebuie să fie respectaţi. Asta trebuie să facă Bruxelles-ul, altfel sentimentele pro unei ieşiri mai ţări din UE vor creşte. Nu trebuie să ajungem acolo!”, a declarat George Simion, la România TV.

Liderul AUR a susţinut că Riccardo Simonetti e plătit inclusiv din banii românilor.

„E plătit din banii noştri. Contribuim din taxe pentru această birocraţie de la Bruxelles care generează astfel de accidente.

Nu vreau să cred că e o opinie majoritară la Bruxelles ceea ce vedem în aceste imagini. Vreau să cred că e un accident al naturii şi acest ambasador/ambasadoare va fi retras din funcţie.

Unele minţi bolnave încearcă să schimbe fondul şi valorile care au stat la bazele Europei şi României. Aşa ceva nu se poate tolera! Aşteptăm scuzele publice faţă de zecile de milioane de creştini din Europa”, a mai precizat George Simion.

Citeşte şi: George Simion cere demisia unui ambasador LGBT, protagonistul unei poze scandaloase. Bărbatul s-a fotografiat în chip de Fecioară Maria cu barbă

De asemenea, George Simion a vorbit şi despre cum Comisia Europeană avea în plan să interzisă în documentele oficiale folosirea termenului de „Crăciun”, aşa cum reiese dintr-un ghid intern privind comunicarea incluzivă pentru funcționarii săi.

„Să nu mai spunem Crăciun fericit, să zicem despre Iisus Hristos şi despre Naşterea lui Iisus Hrisos. Să spunem doar sărbători fericite. Să ne negăm tradiţia noastră creştină. Am luat atitudine atunci. Ghidul acela a fost retras

Sperăm ca acest ambasador care face mult rău ideii unei construcţii comune europene să fie retras din funcţie. Nu e admisibil aşa ceva!”, a mai precizat liderul AUR.


loading...
Partenerii noștri