George Simion cere demisia unui ambasador LGBT, protagonistul unei poze scandaloase. Bărbatul s-a fotografiat în chip de Fecioară Maria cu barbă

Poza unui parlamentar european, susţinător al comunităţii LGBT, în care acesta apare în chip de Fecioară Maria, dar cu barbă, a stârnit revolta lui George Simion. Liderul AUR cere demisia acestuia pe motiv că "jigneşte milioane de creştini din întreaga Europă".

06 dec. 2021, 14:11
George Simion cere demisia unui ambasador LGBT, protagonistul unei poze scandaloase. Bărbatul s-a fotografiat în chip de Fecioară Maria cu barbă

Fotografia postată de europarlamentarul Riccardo Simonetti a stârnit indignarea liderului AUR.

Dacă ignorăm faptul că Iisus n-a fost alb, putem crede la fel de bine că Fecioara Maria avea barbă, de ce nu?”, se întreabă, retoric, Simonetti într-un comentariu la fotografia scandaloasă.

George Simion LGBT

George Simion cere demisia unui ambasador LGBT, protagonistul unei poze scandaloase

George Simion consideră că gestul europarlamentarului este provocator şi că scopul lui este distrugerea valorilor creştine. Liderul AUR se întreabă, totodată, de ce Simonetti nu a avut curaj să pozeze în simbol islamic.

Am aflat, cu consternare, că domnul cu barbă din imagine, este ambasador al Parlamentului European pentru drepturile LGBT. În această calitate, domnia sa a găsit de cuviință să realizeze o ședință foto în care a pozat ca Fecioara Maria, ținându-l în brațe pe pruncul Iisus. Evident, aluzia la marea sărbătoare a Nașterii Domnului este evidentă.

Citeste si George Simion recunoaşte de ce a fost, de fapt, exclusă Diana Şoşoacă din AUR: „Dacă era după mine, nu ajungeam acolo”

Este evident pentru toată lumea că acest om este un provocator. În numele toleranței pe care o propovăduiește jignește sentimentele a milioane de creștini din întreagă Europă, al cărei reprezentant ar trebui să fie. Nu poate fi o coincidență apariția acestei provocări, acum. Așa cum nu a fost o întâmplare nici adoptarea raportului Matici sau infamul „ghid” al Comisiei Europene.

Este clar că unele minți bolnave încearcă să schimbe fondul și valorile care au stat la baza Europei și a României. Așa ceva nu se poate tolera. Cer demisia imediată a lui Riccardo Simonetti din funcția de ambasador al Parlamentului European, precum și scuze publice față de zecile de milioane de creștini din Europa. Și totuși, nu pot să nu mă întreb: de ce n-a făcut o astfel de ședință foto și cu un simbol islamic?„, scrie George Simion pe Facebook.

Citeste si Sondaj Avangarde: PSD 40%, PNL 17%, AUR 15%, iar USR 11%. George Simion, aproape de cifrele lui Cîţu


loading...