EXCLUSIV George Simion îl atrage pe Victor Ciutacu spre AUR, ofertă în direct: „Este singurul căruia i-am oferit poziţie eligibilă” VIDEO

Preşedintele AUR George Simion a avut o reacție vehementă după ce au apărut acuzații că el și alți membri din partidul său ar fi oferit locuri eligibile la viitoarele alegeri profesorilor greviști și sindicaliștilor.

09 iun. 2023, 09:17
EXCLUSIV George Simion îl atrage pe Victor Ciutacu spre AUR, ofertă în direct: „Este singurul căruia i-am oferit poziţie eligibilă” VIDEO

Simion a negat toate aceste acuzații și a dat asigurări că nimeni din AUR nu ar face astfel de propuneri, pentru că el este ”dictator” și știe tot ce mișcă în partid.

„Singurul din spațiul public căruia i-am oferit un loc eligibil este Victor Ciutacu. Este o glumă, evident. La fel de slabă ca și acuzele care ni se aduc. Vreu să fiu foarte clar, nu am oferit niciun loc eligibil niciunui sindicalist. Și nu doar eu. Nimeni de la AUR nu a avut astfel de discuții și nu va aveaiutacu.”, a spus George Simion, într-o intervenţie telefonică în emisiunea Punctul Culminant.

Realizatorul s-a arătat surprins şi chiar a întrebat când s-a întâmplat acest lucru, moment în care preşedintele AUR a clarificat faptul că a glumit, explicând că afirmaţia este la fel de ridicolă ca aceea că partidul său ar influenţa sindicaliştii din Educaţie.

Întrebat de Victor Ciutacu dacă este sigur că altcineva din AUR nu ar fi oferit astfel de locuri eligibile, Simion a reacționat prompt și a explicat de ce nu este posibil un astfel de scenariu.

Citeşte şi: Marcel Boloș aruncă bomba despre transformarea sistemului de Sănătate! Când va avea România spitale noi

”Mi se spune că sunt un mic dictator, că eu conduc cu o mână de fier. Așa e! Și de aceea vă spun că nu mișcă nimeni fără ca eu să știu. Repet, este exclus la AUR să ofere locuri eligibile sindicaliștilor sau profesorilor. Nu vreau ca AUR să fie văzut ca Bau-Bau de serviciu în toată treaba asta, așa cum încearcă unii”, a precizat Simion.

Cât despre greva profesorilor, în sine, George Simion a spus, din nou, că este un susținător al unor astfel de proteste.

”Eu respect mișcarea profesorilor, de mult trebuia să vină. Și vă mai spun ceva, nici sorosiști nu suntem, ba suntem contra lor!”

Citeşte şi: România a ajuns să dea ordine Rusiei! Mai mult, reprezentanții Rusiei spun că nu e o problemă și că se vor conforma