EXCLUSIV George Simion pregătește asaltul asupra Guvernului: „O să depunem câteva mii de amendamente copiate de la PSD, în paralel cu protestul”

George Simion a declarat la Romania TV că pregătește câteva mii de amendamente, depuse inițial PSD, pe care le va propune personal în Parlament.

20 dec. 2021, 22:39
EXCLUSIV George Simion pregătește asaltul asupra Guvernului: „O să depunem câteva mii de amendamente copiate de la PSD, în paralel cu protestul”

George Simion liderul AUR, a declarat la Romania TV că va depune în Parlament câteva mii de amendamente, printre care se află și amendamentele inițiate de PSD în luna ianuarie.

Simion a anunțat că această acțiune politică va avea loc concomitent cu un protest la care vor participa aproximativ 2000 de membrii ai formațiunii pe care o conduce.

George Simion face scandal în Parlament. Liderul AUR împreună cu mai mulți politicieni protestează împotriva certificatului verde!

„Aceste măsuri aberante nu soluționează problema, poate soluționează problema dnului Cîțu, care a contractat 120 de milioane de doze.
O să dea socoteală dnul Cîțu, pentru că atunci când se folosesc 5 milioane – 6 milioane doze de vaccin…până acum sunt oficial 15 milioane folosite.
Cei care nu vor certificatul verde vor mai vota PSD-ul? Nu, vor vota AUR.

Nu e un protest AUR, e un protest al societății civile. Noi, joi ar trebui să votăm bugetul în plenul reunit al celor două camere.
La noi vin 2000 de membrii de partid din toate județele, majoritatea nu sunt membrii AUR.

Mă aștept ca această coaliție formată din indivizi fricoși. Vom da amendamente pentru spitalele din România, pentru oxigen, pentru protecție în caz de incendii, ca să nu mai existe morți și pentru finanțarea unui proiect de spital de tip standard, câte unul pentru fiecare județ al țării. Vom depune aceste amendamente paralel cu protestele.
Vă pregătesc niște amendamente mai speciale. O să depunem câteva mii de amendamente copiate, o să băgăm toate amendamentele pe care le-a depus PSD-ul în ianuarie, copy/paste.

EXCLUSIV | George Simion se opune certificatului COVID şi îndeamnă la proteste. „Votarea acestui proiect ar însemna paralizarea statului. 70% dintre români nu sunt vaccinaţi”

Daca Ciolacu le-a introdus în Parlament, e normal să le susțină. Avem un timp aloat pt fiecare amendament și s-ar putea ca S-ar putea ca cei care aveau vacanțe în Dubai pe banii lor, dna Ghorghiu, dnul. Fenechiu au fost pe banii nooștri, s-ar putea s le stricăm vacanța între Crăciun și revelion e săpt de lucru pt toți români, pentru parlamentari să nu fie așa”, a afirmat George Simion.