EXCLUSIV | George Simion reacţionează în scandalul cu Rareş Bogdan. „Mi-a dat mesaj la 12 noaptea. Eu nu răspund noaptea la telefon” VIDEO

Copreşedintele AUR a fost întrebat, miercuri seara, în direct la România TV, despre rolul periplelor sale pe la casele şi familiile unor politicieni. Victor Ciutacu, prezentatorul emisiunii "Punctul Culminant", a comparat acţiunile lui George Simion cu cele ale foştilor lideri #rezist care obişnuiau să urmărească politicieni în campaniile lor anti-PSD.

13 ian. 2022, 09:28
EXCLUSIV | George Simion reacţionează în scandalul cu Rareş Bogdan. „Mi-a dat mesaj la 12 noaptea. Eu nu răspund noaptea la telefon” VIDEO

Victor Ciutacu a făcut referire la prezenţa lui George Simion în Ocna Mureş, oraşul în care s-a născut Rareş Bogdan, europarlamentar PNL.

„Rareș Bogdan ne-a transmis că dacă aveți ceva de rezolvat politic trebuie să o faceți cu el, nu cu familia lui, argument care și mie mi se pare foarte normal”, a spus jurnalistul România TV.

George Simion a reacţionat, spunând că l-a sunat pe Rareş Bogdan, însă liberalul i-a dat mesaj la 12 noaptea.

„M-a sunat (…) Mi-a dat mesaj la 12 noaptea: Trebuie să vorbim! Eu noaptea nu răspund la telefon. Să intre aici în direct cu noi, dacă vrea să o rezolvăm”, a afirmat George Simion.

Citeşte şi: EXCLUSIV George Simion: „Virgil Popescu este principalul vinovat de această criză. Se vorbeşte în Guvern că este hoţ”

De altfel, liderul AUR a precizat că nu s-a dus la casa părinților lui Rareș Bogdan, ci într-un loc public din oraş, pentru a vorbi cu „oamenii din localitate care sunt supărați pentru că tatăl politicianului liberal a distrus combinatul din Ocna Mureș, iar acum sunt nevoiți să muncească prin străinătate”.

„Eu m-am dus să mă întâlnesc cu oamenii, să arăt cine a fost tatăl și de ce locuitorii îl acuză că a distrus fabrica (…) Rareș Bogdan de ce minte, de ce zice că e din Cluj și nu din Ocna Mureș? Să intre aici în direct cu noi… I-a mințit pe oameni că taie pensiile speciale. Nu are curaj să intre în direct cu mine, de aia am fost la el acasă în oraș (…) Mi-a transmis printr-un prieten că o să am probleme cu el. Păi asta sună a amenințare”, a fost replica lui George Simion.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu: „Nu există dragoste între PSD şi PNL” Despre relaţia cu Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă: „Nu am ce să reproşez”