Sorin Grindeanu: „Nu există dragoste între PSD şi PNL” Despre relaţia cu Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă: „Nu am ce să reproşez”

Vicepremierul Sorin Grindeanu a recunoscut că "nu există dragoste" între PSD şi PNL, cele două mari partide aflate la guvernare, însă nu are ce să reproşeze privind colaborarea miniştrilor social-democraţi cu premierul Nicolae Ciucă sau privind relaţia instituţională cu preşedintele Klaus Iohannis.

13 ian. 2022, 09:06
Sorin Grindeanu: „Nu există dragoste între PSD şi PNL” Despre relaţia cu Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă: „Nu am ce să reproşez”

Sorin Grindeanu a vorbit despre colaborarea în cadrul coaliţiei de guvernare dintre PSD şi PNL, nu demult adversari pe scena politică.

„Suntem principalele partide din România şi vom rămâne principalele partide din România, PSD şi PNL, iar în acest moment suntem obligaţi să stăm împreună. Nu există dragoste între PSD şi PNL. Până la urmă, vorbim de stânga şi dreapta, două partide politice care în situaţia dată, pe care o ştim cu toţii şi pe care am avut-o, trebuie să găsească soluţii să treacă România prin această perioadă nu simplă”, a afirmat Sorin Grindeanu, miercuri seară, la Antena 3, potrivit Ziare.com.

Citeşte şi: EXCLUSIV Marcel Ciolacu cere convocarea CSAT şi nu exclude demiterea ministrului Energiei: „O decizie privitoare la Virgil Popescu va fi luată în coaliţie”

Sorin Grindeanu, despre obiectivele PSD. „Să ne păstrăm liniile şi să ducem la îndeplinire liniile din programul de guvernare”

Vicepremierul a subliniat că există dialog în Guvern.

„La nivel de Guvern nu am ce să reproşez în relaţia pe care eu şi ceilalţi colegi ai mei o avem cu premierul Nicolae Ciucă. De asemenea, eu nu am ce să reproşez în relaţia instituţională pe care o avem cu preşedintele Iohannis. Nu există până în acest moment reproşuri vizavi de ceea ce v-am spus, dar asta nu înseamnă că nu suntem atenţi să ne păstrăm liniile şi să ducem la îndeplinire liniile din programul de guvernare care au aparţinut PSD-ului”, a mai precizat Sorin Grindeanu.

Citeşte şi: EXCLUSIV Marius Budăi: „Avem 2,5 milioane de români cu pensii până în 1.600 de lei şi noi punem în PNRR un impact bugetar cu plata pensiilor de maximum 9,4%, să îi lăsăm pe oamenii ăştia tot săraci”