EXCLUSIV George Simion se revoltă după protestul pentru drepturile animalelor: „Neomarxiştii se folosesc de orice slăbiciune a omului, de ecologie, de sexualitate, ca să îşi facă agenda”

Preşedintele AUR, George Simion, a fost duminică seară invitatul lui Ioan Korpos într-o ediţie specială la România TV, prilej cu care a criticat aspru protestul câtorva sute de oameni care susţin drepturile animalelor.

25 sept. 2022, 22:08
EXCLUSIV George Simion se revoltă după protestul pentru drepturile animalelor: „Neomarxiştii se folosesc de orice slăbiciune a omului, de ecologie, de sexualitate, ca să îşi facă agenda”

George Simion este de părere că acest protest se înscrie într-o amplă propagandă la nivel european ce are ca scop distrugerea industriei alimentare şi impunerea unor noi tendinţe în alimentaţie.

„Romanii ni se plang, e dezastru. Stiu ca a suscitat multinteres nunta mea, dar acum trebuie sa le lasam deoparte.

Periculoasa e propaganda de la Bruxelles, care sustine aceleasi lucruri pe care le sustin acesti tineri. Exista un curent care spune ca 50% din gazele de sera sunt emise de vaci si ca ar trebui sa consumam doar vegetale, sa nu mai consumam animale. Problema e ca se incearca schimbarea modului in care traim, prin criza energetica artificiala, prin propaganda asta cu mancatul gandaci. Nu e vorba doar de cateva zeci de oameni zapaciti, ci este modul majoritar de gandire la Bruxelles si se incearca impunerea lui prin directive europene.

Vorbim aici de Green Deal, care cere reducerea emisiilor de carbon. Apoi mai e planul Fit for 55, care spune sa renuntam de tot la masinile pe benzina, motorina, GPL, sa mergem doar cu masini electrice.

La nivelul crizei Covid am fost printre putinele tari care nu au impus incetarea contractelor de munca daca nu te vaccinai. Acum noi ne-am conformat imediat cand s-a spus sa renuntam la carbune, iar problema a venit de la liberalizarea pretului, exact cand a venit Virgil Popescu ministru.

Trebuie sa ne opunem celor care incearca sa ne schimbe modul de viata. Noi suntem aici de mii de ani, suntem crestini, traim din oierit, nu pot sa vina unii sa ne impuna. In acest moment ei detin o majoritate absoluta la nivel politic, in Romania, unde sunt partide ascultatoare, dar si la Bruxelles. Dar azi vor suferi in Italia o infrangere rasunatoare.

Actualul guvern s-a raliat, cum s-a raliat si in pandemie cu masurile ilogice, care au pus multi antreprenori romani pe butuci. Ne intoarcem inainte de 1989 cu rationalizarile. Atunci macar stiai pentru ce tragi, trebuia sa se plateasca datoria statului, se faceau case, fabrici. Acum datoria tot creste, Romania s-a imprumutat de 100 de miliarde de euro si noi stam dupa cele 25 de miliarde care ar veni prin PNRR, daca vor veni.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu nu exclude să redevină premierul României. Condiţiile în care actualul ministru al Transporturilor ar accepta funcţia

Anul viitor, prin PNRR, noi trebuie sa renuntam la lemnele de foc. E o incercare de a induce teama in oameni si au reusit, oamenii sunt foarte speriati, nervosi, nu stiu la ce sa se astepte.

Facturile sunt cu titlu executoriu printr-o lege votata in Parlamentul Romaniei. Exista cadre didactice cu salarii de 1500-2000 de lei, acelea trebuie indexate, dar nu sa adaugi 2000 de lei la un salariu de parlamentar. Peste cadavrul meu, asta nu se va intampla.

Revenind la energie, trebuie revenit la o piata reglementata iar energia produsa sa ramana in Romania. Amnistie fiscala pana atunci. Dar acolo Virgil Popescu este nemuritor. NU sunt adept al teoriilor conspiratiei, dar pare ca se vrea deposedarea romanilor de proprietati.”, a declarat George Simion.

Simion este de părere că şi criza energetică este una provocată, cel puţin în România, care are mari capacităţi de producţie, fapt pentru care îi cheamă pe toţi românii în stradă, la protestul organizat de AUR pe 2 octombrie, în Piaţa Universităţii.

„Chemam toti romanii pe 2 octombrie in Piata Universitatii, de la ora 14. Vor fi si pensionarii, maine sper sa anunt si primul sindicat, vor fi oameni importanti, ca Mugur Mihaescu. Noi in Parlament nu putem face mai mult, eu am fost numit huligan pentru cum i-am facut lui Virgil Popescu, dar efectiv nu avem cum sa scapam de omul asta.

Noi dam energia de 1,5 miliarde catre traderi si dam 38 de miliarde pe ea pe bursa de la Viena.

Eu le spun oamenilor sa iasa in strrada, daca vor sa mai avem o tara, un viitor. Sunt proteste peste tot in Europa, de aia unii o duc mai bine, pentru ca lupta pentru viitorul lor. Noi am reusit in pandemie sa blocam incetarea contractului de munca. Cand ies suficienti oameni, se poate.

Noi nu trebuie sa mai avem Craciun, nicio bucurie. Acum vor sa scoata instalatiile de iluminat, si s-au gasit multi executanti in Romania. Noi vrem modelul polonez. Optam pentru o piata europeana libera, dar sa luam lucrurile bune, nu tot ce se ordona noi sa executam. Noi, chipurile, nu mai putem sa dam drumul unor hodrocentrale pe Jiu, ca cica ar trai vipera cu corn.

Neomarxistii se folosesc de orice slabiciune a omului, de ecologie, de sexualitate, de orice, ca sa isi faca agenda.”, a mai spus preşedintele AUR.

Citeşte şi: George Simion cere interzicerea consumului de insecte, specialiştii au un meniu bogat în lăcuste şi gândaci

În ce priveşte noua tranşă de 28 de milioane de vaccinuri anti-Covid ce urmează să ajungă în România, Simion consideră că aceasta este o formă de „bir” pe care ţara noastră îl plăteşte Uniunii Europene şi acuză acte de corupţie la cel mai înalt nivel.

„Pai unde lucreaza sotul Ursulei von der Leyen? Ce a facut Ursula von der Leyen cand s-a anuntat in Italia ca va castiga Giorgia Meloni si va fi premier? A zis sa aiba grija italienii pe cine voteaza. Este o imixtiune in politica interna a unei tari. Acolo patriotii vor prelua puterea.

Noi atata timp cat platim disciplinat birul, ca despre asta este vorba… Acum e o forma de coruptie mult mai mare, iar noi platim disciplinati 28 de milioane de vaccinuri. Iar domnul Rafila tocmai a primit sponsorizari pentru a face sediu OMS in Bucuresti. Noi ne imprumutam de bani pentru vaccinuri, ca nu mai avem nimic, nu mai producem nimic. De aceea patriotii trebuie sa iasa in strada.

Giorgia Meloni va fi prima femeie premier al Italiei. Iar ei tuturor patriotilor le spun extremisti. Sper ca si AUR sa ajunga sa guverneze in Romania, sa inlocuiasca PNL de la guvernare. Sunt multe dezinformari, acum spun ca si Giorgia Meloni e o voce a globalistilor. In Italia au loc alegeri anticipate, cum ar trebui sa fie si la noi, si pentru asta vom iesi in strada.

Acum, pe langa Ungaria si Polonia, care se opun agendei Ursulei von der Leyen, se va adauga si Italia. Patriotii trebuie sa preia puterea in tarile lor, asa cum s-a intamplat si in SUA cand era presedinte Donald Trump.”, susţine George Simion.

Aflat în studioul România TV, George Simion a primit o informaţie în exclusivitate, aceea că în următoarele zile ar urma să fie anunţat că dosarul de ultraj deschis pe numele său în urma incidentului cu Virgil Popescu din Parlamen, din luna februarie, ar urma să fie închis.

„Ar trebui sa fie o veste buna, dar din pacate avem zeci de dosare. A vazut toata lumea ca doar l-am luat de guler si l-am facut hot. Unii spun ca de ce nu i-am dat si una, dar nu pot, am si un statut, plus ca nu trebuie sa ajungem la asa ceva. Acum au venit si cu legea asta cu maririle de salarii, ca sa ne sara oamenii in cap.”, a spus Simion

Preşedintele AUR a comentat şi postarea lui Dacian Cioloş, care a scris pe o reţea de socializare că Simion „s-a trezit cu gândul la el”.

„Eu vreau sa ii transmit domnului Ciolos ca eu ma trezesc doar cu gandul la Dumnezeu si la Ilinca, nu stiu ce preferinte are domnul Ciolos. Maine trebuie sa oprim legea cu salariile parlamentarilor.”, a fost răspunsul lui George Simion.

În încheiere, SImion a vorbit despre visul său de a avea copii cu soţia sa, Ilinca.

„Am vrut sa spun ca eu si Ilinca ne dorim copii si sper sa avem copii sanatosi, la fel cum dorim tuturor familiilor din Romania. Sa ne ajute Dumnezeu sa ramana Ilinca insarcinata si vom face botezul in Romania. Sper ca tot mai multi romani sa faca copii si sa ii creasca in tara. Eu pentru asta lupt. Abia astept sa merg maine in Camera Deputatilor sa fac dreptate pentru oamenii care castiga 1500 de lei si vad cum parlamentarii isi dau 2000 de lei pe langa cei 11.000 pe care ii au deja ca salariu.”, a încheiat preşedintele AUR.

Citeşte şi: EXCLUSIV Victor Ponta: „România nu ar trebui să aibă criză economică. Aşa s-a hotărât la Bruxelles, să fim şi noi solidari, dar alţii când au fost solidari cu noi?”