EXCLUSIV George Simion şi-a trimis soţia la mare împreună cu trei copii orfani. Politicianul le plăteşte bursa lunar

George Simion şi-a trimis soţia la mare împreună cu trei copii orfani. Nici bine nu s-a întors din luna de miere, trei zile petrecute la Săpânţa, în Maramureş, că a şi revenit la activităţile politice pe care le desfăşoară.

02 sept. 2022, 11:39
EXCLUSIV George Simion şi-a trimis soţia la mare împreună cu trei copii orfani. Politicianul le plăteşte bursa lunar
George Simion şi-a trimis soţia la mare împreună cu trei copii orfani

George Simion şi-a trimis soţia la mare împreună cu trei copii orfani. După nunta pur românească pe care a organizat-o zilele trecute, nu se cădea ca liderul AUR să aleagă vreo destinație exotică precum Maldive sau Caraibe. George Simion și-a dus mireasa să se relaxeze în luna de miere pe plaiuri maramureșene. Mai exact, la Săpânța.

Citeşte şi: George Simion cheamă românii să candideze la prezidenţiale sub sigla AUR. Termenul pentru înscrieri este 25 septembrie

George Simion şi-a trimis soţia la mare împreună cu trei copii orfani

După trei zile petrecute în Maramureş, George Simion s-a întors la treabă, iar soţia lui, Ilinca, a plecat la mare împreună cu cei trei copii orfani de mamă, de care politicianul are grijă.  „Ilinca este la mare cu copiii. Eu am multă treabă şi nu am putut să merg cu ei„, a spus George Simion la România TV.

Liderul AUR a declarat recent, înainte de nuntă, că are grijă de trei copii de la Filiași, care nu au mamă şi nici prea multe posibilităţi materiale. El le plăteşte lunar o bursă, care să îi ajute. „Robert, Laurențiu și Ionuț, copiii noștri de lângă Filiași” așa îi prezintă George Simion, le-a dăruit costume populare și i-a invitat la nuntă pe toți cei trei frați.

Politicianul s-a ţinut de cuvânt şi i-a trimis la mare pe cei trei băieţi, însă nu singuri, ci însoţiţi de Ilinca, tânăra care în urmă cu o săptămână i-a devenit soţie. „Mergem de pe 30 august, atunci. Eu nu am mai venit de mult la voi. Am venit la voi ca să vă dau bursa și să vorbim cu tata că toată lumea ne-a contactat să ne întrebe cum poate să ajute. Și mergem înainte la mare, și mergeți și la mine la nuntă. Am nuntă mare”, le spunea George Simion.